Ben je gebeld door het telefoonnummer 0857326935? (0031857326935, +31857326935)

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij ook een platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 0857326935.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

18-11-2020

Dit bedrijf valt heel veel mensen lastig waaronder mijzelf. Dit bedrijf is overkoepelend van diverse organisaties. ecovergelijker, bespaarteam, regionaalbesparen zijn de namen waar ze meestal onder handelen. De websites zien er exact hetzelfde uit. Ze vallen mij constant lastig onder het mom van "we hebben u eerder gesproken en hebben beloofd u terug te bellen." terwijl ik voor dit soort bedrijven NOOIT goedkeuring verleen en ook nooit toestemming geef voor terugbellen. Als je vraagt waar ze je gegevens vandaan hebben is het moeilijk moeilijk, wordt er een keer wel wat gezegd dan is het dat ik ooit toestemming heb gegeven via een bepaalde energieleverancier. Een die ik bovendien nog nooit gehad heb. Vraag je naar een leidinggevende gooien ze de hoorn erop of draaien ze om je heen totdat je dat zelf maar doet. Ze bellen vooral vanaf 085-7326935 en ondanks dat ik vanaf dag 1 heb aangegeven in het belmeniet-register te staan en mij altijd heb beroept op mijn recht van verzet, blijven ze minimaal maandelijks bellen met deze lastigvallende telefoontjes. Vooral nog ff zo doorgaan en ik ga aangifte doen. Voor de mijzelf en andere geinteresseerden heb ik e.e.a. uitgezocht. Het KvK nummer van hen is 74568566, adres is bij KvK op te vragen. Overkoepelende organisatie is Orsiad B.V. Ze staan ingeschreven als een Markt- en opinieonderzoeksbureau waardoor ze het bel-me-niet register blijkbaar mogen negeren. Orsiad B.V. is bekend op google en ik zou dan ook ten zeerste aanraden daar ook een review achter te laten.

13-11-2020

In Augustus ben ik meerdere keren gebeld. Toen heb ik het nummer geblokkeerd. Gisteren kreeg ik toch opnieuw een oproep binnen. (Geen idee hoe dit kan) De man aan de telefoon claimde dat ik al eerder een aanbod van hen had geaccepteerd, dat zogezegd per mail was bevestigd. Dit klopt absoluut niet. Ik verwees hem opnieuw naar de mail als hij zogenaamd een aanbod wilde doen. Hij zei dat dit niet kon omdat hij mijn persoonlijke gegevens nodig had. Hij had toch zogezegd al een aanbod eerder gedaan?! Ik begrijp niet dat ze op deze manier iets willen verkopen en dit is ook niet veilig. Deze mensen liegen om gegevens uit te vragen. Opnieuw het nummer geblokkeerd

09-11-2020

Deze bel tokkies blijven bellen. Ik sta al jarenlang in het Bel me niet register maar daar hebben ze overduidelijk maling aan en de bel ratten bellen nu meerdere malen per dag. Denk dat ik maar voetbalfluitje ga kopen en daar kei- en keihard op blazen wanneer ze weer bellen. Helaas helpt er niks anders tegen die tokkies. Tijd dat de overheid eindelijk eens dit verboden maakt.

09-11-2020

nou het is weer raak, om het kwartaal de zelfde onzin, hebben verschillende nummers waar ze mee bellen, staan allemaal in mijn blokkeerlijst, wat energie wel niet kan doen , moe wordt je ervan

09-10-2020

Ben al veel vaker door dit nummer gebeld. Zijn energiecontract-oplichters. Heb dit keer weer eens de callcentermedewerker te woord gestaan ondanks inschrijving in het bel-me-niet-register en ondanks al bij herhaling bij ze aangegeven te hebben dat ik een beroep doe op mijn recht van verzet. Heb ook nu halverwege zijn verkooppraatje/oplichterstruc weer een beroep gedaan op mijn recht van verzet. De beller luisterde niet, maar bleef doorratelen. Het eindigde pas toen ik dee verbinding verbrak. Overheid: doe iets aan deze overlast!

22-09-2020

werd net gebeld dat ik een klacht had????? heb gevraagd of ze terug willen bellen. Dankzij al deze berichten heb ik ze geblokkeerd.

24-08-2020

Gewoon oplichters

24-10-2019

weet niemand hoe je achter hun adres komt heb al heel wat afgezocht maar helaas

09-10-2019

Blijven ongevraagd bellen namens Regionaal Energieloket. Nu schriftelijk aangeschreven Zie voor uw rechten https://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/telefonische-verkoop/voorbeeldbrief-bel-mij-nooit-meer-recht-van-verzet

30-09-2019

Ik wordt al enkele maanden 3 tot 5 keer per dag door dit nummer gebeld. We werken zelf in de energie maar deze mensen liegen je gewoon voor. Ook al geef je aan dat ze je niet meer moeten bellen, dan blijven ze gewoon doorgaan.

30-09-2019

Ik heb geen idee hoe ze aan mijn nr komen maar ze blijven bellen ook al geef je aan dat je geen interesse hebt. Inmiddels via mijn mobiel het nr. geblokkeerd. (Voor diegene die niet weten hoe dit werkt: ga naar het nummer in je oproepgeschiedenis en klik op de 3 puntjes rechts. Kies dan nummer blokkeren)

24-09-2019

k werd gebeld door een vrouw en ze zei dat ik op comtract stond bij een energie maarschappij en ik ben 16 jaar so wtf😂

24-09-2019

Verkoop praatjes Download de app Hiya, deze blokkeert automatisch nummers die geregistreerd worden door user reviews als spam / callcenters.

19-09-2019

Ben afgelopen week minstens 2 x per dag gebeld door dit nummer. Vandaag opgenomen, kreeg ik een vrouw aan de lijn die had het over besparen. Ze praatte echter heel onduidelijk en ik heb wel zo’n 10 keer ‘wat zei u?’ Moeten zeggen. Toen vroeg ze of ze mij aan een andere collega zou doorverbinden. Dit deed ze maar het bleef minutenlang stil aan de lijn dus toen maar opgehangen. Heel vaag en irritant, vooral omdat ze zo vaak blijven bellen. Geen idee of het gewoon reclame is of dat het een scam is maar ik zou er hoe dan ook gewoon niet op ingaan.

16-09-2019

Hij zei dat het niet zou helpen om me te registreren bij het bel me niet register ,dat ik toch weer gebeld zou worden ...Hij zei dat hij het nummer had gekregen doordat ik klant ben of ben geweest van huismerk energie

10-09-2019

Ik ben verdomme de laatste weken tussen de 5 en 10 keer per dag gebeld. Ook vandaag weer, ik wordt er compleet gestoord van. Is daar nou niks aan te doen?

09-09-2019

Ze blijven je bellen heel irritant. Worden betaald door je eigen energie leverancier. Hebben daar kennelijk intern ook contacten.mkreeg van mijn energiebedrijf een opzegging. Bleek niets meer aan te doen,!! Moest opeens het hele winterseizoen energie verbruik in 1 keer betalen. Het nieuwe contract was 60 euro per maand meer dan mijn vorige contract. Wie wordt er beter van??? Zo raken de energiebedrijven wel hun oude goedkoop afgesloten contracten kwijt. Directie geeft geen reactie naar aanschrijvingen maar laten dit afhandelen door klantenservice. Zo blijven ze iedereen naaien.

05-09-2019

Word al weken gebeld door dit nr Heb al paar keer bel me niet register gedaan helpt ook niet nu geblokkeerd maar bellen 2x per dag wordt niet goed van

03-09-2019

Blijven maar bellen, ondanks inschrijving bel-me-niet register, superrrrr vervelend

15-08-2019

Vandaag ongeveer om 5 uur in de middag gebeld. Meneer was uiterst beleefd. Hij ‘wist’ meer dan ik leuk wil vinden maar te weinig om echt gevaarlijk te zijn. Heb je kennis over het eigen verbruik en gezond verstand, kan het ook een amusant kwartiertje worden. (Als je tijd hebt) Ik zou aan het eind van dit contractjaar zeker 350 euro bij moeten betalen, ondanks het gegeven dat ik volgens hem vele tientjes per maand aan voorschot meer betaalde dan in werkelijkheid. Het was een fraaie discussie die eindigde omdat hij de verbinding verbrak. Nu maar hopen dat mijn nummer gewist is.

15-08-2019

Ik wordt heel vaak door dit nummer gebeld. Ook als je zegt geen interesse te hebben blijf je gebeld worden. Daarnaast negeren ze het bel-me-niet register.

07-08-2019

Laat ze het Agentschap Telecom maar gaan bellen

05-08-2019

Heel irritant, blijven maar bellen, nu ook anoniem

03-08-2019

Ongewenst nummer? Meteen blokkeren . Ze belden net, even gekeken hier. Dus nu geblokkeerd , lastiger met huistelefoon. Maar mobiel, meteen blokkade opzetten . Probleem weg ,

02-08-2019

Direct dit nummer geblokkeerd. Ik herkende de stem van de beller! Deze oplichters hebben mij al eerder gebeld, vanaf +31102005144. Ze hebben maling aan het bel-me-niet register!

02-08-2019

Vervelend. Vier keer in de nacht door gebeld!

29-07-2019

Stalkers. Ze verkopen onzin. Trap er niet in!

29-07-2019

Stalkers! Ze blijven bellen! Al heb je ze aan de lijn gehad en gezegd geen interesse dan blijven ze je daarna nog dagelijks bellen. Dus ik heb ze ook geblokkeerd! Ook na bel me niet register bleven ze bellen.

25-07-2019

Zelfs met het bel me niet register toch lastig gevallen door dit telefoonnummer.

23-07-2019

ondanks belmenietregister ingevuld te hebben, blijven dit soort nummer mij lastigvallen!

21-07-2019

ik ben ook verschillende keren gebeld door dit nummer,maar ik heb nooit opgenomen. wel 1 keer geprobeert terug te bellen maar dan krijg je te horen (u was niet bereikbaar we bellen u zo terug,maar ze bellen niet terug)het blijkt inderdaad om energie te gaan,dus opletten wat een bedrieger.

10-07-2019

Handig deze site! Paar weken terug ook steeds gebeld door 'n vergelijkbaar of zelfde nr. Nu begon 't van de week weer...Wist niet eens dat je nummers kon blokkeren, gelijk gedaan! dank voor de tip ;-)

08-07-2019

Ik werd al weken gebeld en vandaag ook. Die man kan nog niet eens fatsoenlijk nederlands en zegt tegen me ik bel vanwege contract wat voor contract. Ik ben tevreden met mijn contract bij eneco en hij zegt ja maar je contract is beeindigd ik gelijk naar eneco gebeld en bleek niks van waar te zijn opletten

08-07-2019

Vorige reactie : Jezus zielige reactie van een even zielige persoon. Stop eens met je rotzooi te posten randmongool!! Wat denk je nu zelf dat je positieve reactie iets gaat veranderen na alle negatieve reacties?? Werk je er misschien zelf? Een raad get a life wanker!!!!

08-07-2019

Snap helemaal niet waar dit over gaat? Hartstikke vriendelijk en ook nog eens voordelig

04-07-2019

Mocro mannetje die mij bij mijn eigen energiemaatschappij een betere aanbieding wil doen. Blijft maar doorlullen. Wat een idioot.

04-07-2019

Wordt al twee weken lang ongeveer iedere werkdag gebeld door dit nummer. De eerste keer opgenomen, niemand gesproken, maar voelde niet goed. Gegoogled naar dit nummer en toen begonnen de alarmbellen te rinkelen. In m’n telefoon gezet onder contacten met ‘oplichters niet opnemen’ en inmiddels geblokkeerd. Mensen die zo volhouden met bellen en de negatieve berichten online doen mij geloven dat dit niet klopt.

03-07-2019

Ze belden tientalle keren. Van de ‘maatschappij’. Over dat ik te weinig per maand betaal en met een hoge jaarrekening komen zitten. Er gingen daar ‘alarmbelletjes’ af. Dat woord maakt het al verdacht. Mijn energiemaatschappij weet hier niets vanaf. Trap er niet in. Gelukkig komt apple met een update die onbekende nummers automatisch naar VM stuurt. Hopelijk werkt dat beter dan het belmenietregister.

02-07-2019

Gebeld door ‭+31 85 732 69 35‬ man met een kleuterstem van Bespaarteam? Direct opgehangen gekke oplichters

25-06-2019

net gebeld door 0857326935 en kreeg irritant mannetje aan de lijn die mij aansprak met meneer is uw vrouw thuis? Terwijl ik zelf aan de telefoon ben. Hij bleef volhouden dat mevr. een contract bij hen heeft afgesloten. Toen ik hem op de feiten drukte, werd hij boos en zei blijft u maar lekker eigenwijs zodat ik hun cadeautje niet kreeg. :) Hij ging een ander "blij" maken. De meesten vinden deze telefoontjes gewoon zéér irritant, net als ik. Als je er tegenin gaat worden ze boos en gaan ongepaste teksten gebruiken. Idd. de regering moet deze call-centra gewoon verbieden.

24-06-2019

Net gebeld door tel.nr. +31857326935 Niet opgenomen heb nummer meteen geblokeerd. 2 weken terug ook al gebeld door bijna hetzelfde nummer +31857325890.

21-06-2019

gevaarlijk meteen blokkeren want hoe komen hun aan jou nummer ????

14-06-2019

Irritant! Ik blokkeer tegenwoordig alle 085 nummers. Bepaal zelf wel of ik wil besparen. Hoog tijd dat de overheid dit soort telefonische benadering via callcenters gaat verbieden.

13-06-2019

nummer geblokkeerd. energie bespaar of ziets? oplichters

08-06-2019

Ze bellen mij 2x per dag. nummer geblokkeerd!

28-05-2019

Meerdere keren gebelt en geen gehoor. Heel vervelend dit soort nummers. Nooit opnemen

27-05-2019

ik neem zelf nooit geen 085 nummer op blokkeer ze gelijk !

16-05-2019

Is hier helemaal niets tegen te doen ik wordt al vanaf half januari 2 tot 3 keer per dag gebeld het is nu MSI ik wordt er echt stapel gek van, heb dit nummer geblokkeerd maar het blijf doorgaan met een privé nummer wat moeten die lui ???

15-05-2019

heb dit nr geblokkeerd mij te gevaarlijk

14-05-2019

Super irritant. Agressieve benadering. Ze blijven bellen. Heb het nummer al lang geblokkeerd.

14-05-2019

Blijven al wekenlang bellen. Ik neem niet op. Ze laten ook geen voicemail achter.

01-05-2019

lastig telefoonnummer

30-04-2019

Nummer geblokkeerd; ze hebben mij in de afgelopen weken meermalen gebeld, niet opgenomen, maar ze spreken ook geen VM in.

26-04-2019

Het nummer heeft mij gebeld om een aanbieding te doen namens de NUON (energieleverancier)

26-04-2019

Ben ook net om 9:46 door dit nummer gebeld. Heb niet opgenomen omdat ik al het vermoeden had dat dit reclame zou zijn. Ik sta overigens gewoon geregistreerd in het bel-me-niet register.

26-04-2019

Dit nummer is van Tariefadvies, een vergelijkssite. Belde me net rond 09.30

19-02-2019

Ik heb het nummer geblokkeerd. Hoop dat het werkt

18-02-2019

Word er gek van

13-02-2019

early morning call, of unsolicited commercial nature, silent treatment, seems to track(on Internet worldwide web) to an Ambulance Chaser suing company

10-11-2018

Ik heb dit nummer ook geblokkeerd. Gaat om een energie-vergelijker. Net vorige week overgestapt naar een andere energieleverancier via consumentenbond-actie energiecollectief. Toeval? Sta ook ingeschreven bij Bel-me-niet-register. Heel irritant deze ongewenste telefoontjes.

29-10-2018

Al aantal keer ben ik gebeld door dit nummer. Zwaar irritant en ook de tijdstip dat ze bellen meestal rond 12:30 Of rond 17:30. 2x heb ik wel opgepakt en duidelijk gemaakt dat ik niet meer gebeld wil worden en toch blijven ze bellen. Laatste keer gevraagd waarom ze blijven bellen ondanks dat ik bij het belmeniet heb aangemeld. Van de dame aan de lijn kreeg ik te horen dat ze daar niet naar keken en gewoon blijven bellen. Ik heb nu het nummer geblokkeerd. Ik zie nu nog wel dat ze bellen als ik in mijn oproepen lijst kijk maar me telefoon gaat niet meer.

27-10-2018

Je durft helemaal geen vreemde nummers meer op te nemen.Dat is toch allemaal niet meer normaal.

13-10-2018

Ik wordt 2x per dag gebeld en ik neem niet op het is echt heel irritant heb ze geblokkeerd echt een aanrader voor iedereen

12-10-2018

Heel gevaarlijk. Niet op in gaan.

09-10-2018

Ik ben op zoek naar de houder van telefoon nummer 085 732 6935?? [email protected]

05-10-2018

Wil dat dit nummer niet meer belt

03-10-2018

Nummer geblokkeerd. Aanrader voor iedereen.

02-10-2018

Bellen al meer dan 2 weken 1 keer per dag word er helemaal gek van

28-09-2018

Wordt iedere dag gebeld door dit nr, heb me al aangemeld bij belmeniet register maar dat heeft weinig geholpen! Als ik iets nodig ben dan ga ik er zelf wel achteraan!

26-09-2018

ze blijven bellen waardeloos

25-09-2018

Ik heb het nummer geblokkeerd. Ze bleven bellen. Echt een aanrader

20-09-2018

Ze blijven ongevraagd bellen.Een of ander iets wat zich consumente.........noemt. Ze vragen mag ik u iets vragen?" Ik heb nee dat mag u niet gezegd en gelijk opgehangen. Heeft een aantal malen gebeld.

20-09-2018

Kut leu waarom bellen jullie en als ik opneemt hangen jullie op het is gewoon een kut nummer

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!