Telefoonnummer zoeken op straatnaam

Wil je snel een nummer zoeken en weet je alleen de straat van een persoon of bedrijf? Gebruik online onze telefoonnummer zoeken op straat tool. Dankzij deze tool vind je misschien het nummer waar je naar op zoek bent.

Als je op zoek bent naar een telefoonnummer is het handig als je het nummer kunt vinden als je niet te veel informatie hebt over degene wiens telefoonnummer je zoekt. Dat kan door onder meer door alleen op de straat te zoeken. Je krijgt dan echter wel veel resultaten en mogelijk krijg je ook resultaten te zien van andere plaatsen. Plaatsen die mogelijk soms vele tientallen tot honderden kilometers verderop liggen.

Als je over het bovengenoemde gegeven nadenkt is dat natuurlijk ook logisch. Denk maar aan veelvoorkomende straatnamen als de dorpsstraat, kerkstraat, schoolstraat, molenstraat of molenweg. Dit zijn overigens ook de vijf meest voorkomende straatnamen in Nederland. In vele tientallen dorpen en steden komen dit soort straatnamen voor. Ook als er in een straat vele honderden mensen wonen is het soms moeilijk om te achterhalen welk nummer je moet hebben. Vooral als je ook geen huisnummer of achternaam hebt.

Weet je de achternaam van de persoon wiens telefoonnummer je zoekt, dan wordt het al iets eenvoudiger om van telefoonnummer zoeken op straat een succes te maken. Je kunt dan zoeken op achternaam en straat. Vervolgens is de kans groot dat je een aantal concrete resultaten krijgt te zien. Als er bij de resultaten meerdere mensen zijn met dezelfde naam kun je een poging wagen en kijken of je zo de juiste persoon aan de telefoon krijgt.

Je kunt eventueel ook zoeken op postcode, maar dan moet je uiteraard wel de postcode weten. Op deze pagina kun je louter op de straat zoeken, maar raden we je aan om meer informatie te verzamelen, zodat het eenvoudiger is om een nummer te vinden. Je kunt een telefoonnummer snel vinden door de straat te weten, het huisnummer, de plaatsnaam en eventueel de naam. Een naam is niet per se nodig, omdat je door de juiste straat, het huisnummer en plaatsnaam al snel het nummer komt te weten.

Mocht je niet overweg kunnen met de tool of het nummer niet vinden, dan kun je ook gebruik maken van diverse andere telefoonnummer zoeken op straat diensten. Denk maar aan 1888 nummerinformatie, maar ook dan zul je meestal het adres moeten weten. Soms is het afdoende om door te geven dat je op zoek bent naar bijvoorbeeld een kapperszaak in de dorpsstraat. Als er dan slechts één kapperszaak in die straat is te vinden kunnen ze je direct doorverbinden.