Telefoonnummer zoeken op naam

Ben je opzoek naar het telefoonnummer van iemand waarvan je alleen de naam hebt en geen adres of andere aanvullende gegevens? Met onze zoeken op naam tool kun je het telefoonnummer proberen te achterhalen. Het succes is bij deze methode sterk afhankelijk van het voorkomen van de naam. Gaat het om een naam die vrij weinig voorkomt zoals bijvoorbeeld veel buitenlandse namen, dan is de kans groot dat je het juiste nummer snel kunt vinden mits deze in de database voorkomt. Gaat het om een bekende, veel voorkomende naam dan kan het lastig worden. Denk bijvoorbeeld aan achternamen zoals De Vries, De Boer, Bakker, De Jong, Jansen etc. Zulke namen komen heel veel voor in Nederland en de kans is groot dat je dan opzoek gaat naar een speld in een hooiberg.

Het gebruik van onze zoeken op naam tool is eenvoudig. Voer hierboven in het zoekveld de naam of namen in en klik op 'zoek telefoonnummer'. Als je over beide namen beschikt, dus over zowel de achternaam als voornaam is het belangrijk om het op twee manieren te proberen: "achternaam voornaam" en "voornaam achternaam". In sommige gevallen staat de naam met de achternaam eerst in het systeem en in andere gevallen met de voornaam eerst. Probeer het dus op beide manieren om de kans op het vinden van de juiste persoon zo groot mogelijk te maken.

Meer gegevens = meer kans op succes

Het zoeken naar telefoonnummers van personen waarvan je alleen de naam weet kan dus succesvol zijn, maar niet in alle gevallen. Bij het zoeken naar telefoonnummers geldt: des te meer gegevens je hebt over de desbetreffende persoon, des te groter de kans dat je het juiste nummer zult vinden. Als je toch meerdere gegevens weet te achterhalen probeer het dan eens op de homepagina. Hier kun je telefoonnummers zoeken op naam in combinatie met een straat- en plaatsnaam. Voor het achterhalen door middel van naam en postcode ga je naar de zoeken op postcode pagina.