Ben je gebeld door het telefoonnummer 038087292?

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een ook platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 038087292.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

05-11-2019

Bellen op feestdagen. Nummer belt sinds een registratie op een veilingssite. Persoonlijke gegevens zijn doorgegeven aan frauduleuze advertentiefirma's. Blokkeren beste optie.

04-11-2019

Hier ook . Weet je adres, beweert essent te zijn. Kreeg ook mail van essent. Na vorige reacties te lezen en zijn vraag achter ean nummers. Melde dat hij volgende dag ging terugbellen omdat ik zijn mail niet wilde open tijdens gesprek.

01-11-2019

Belt ook op feestdagen. Beweert An Luminus te zijn om kortingen te geven

01-11-2019

Vreemd nummer. Bestaat niet, spreken geen voicemail in. Bellen ook op feestdagen

28-10-2019

Niets ingesproken, als je probeert terug te bellen blijkt het nummer niet te bestaan!

17-10-2019

Verdacht nummer ,beweert van engie elektrabel te zijn.Spreekt geen feiloos nederlands,eerder met Brussels aksent.

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!