Ben je gebeld door het telefoonnummer 15666666?
(003115666666, +3115666666)

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij ook een platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 015666666.


Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwilligen valse, negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.


Beoordelingen

2024-03-26

\"Er is een technisch probleem met je aansluiting\". Nergens last van. Geen uitleg over welk zogezegd probleem het zou gaan.

2021-07-21

Raar voorval meegemaakt. Dit is een nummer van telenet maar het telefoongesprek was zeer bizar. Iemand zogezegd "in opdracht van telenet" wou onze modem komen vervangen. Raar want mijn man had al doorgegeven dat we verhuizen dus waarom een nieuwe modem hangen als deze nog werkt?! Aangegeven dat er iets niet klopte maar de beller wou het uitleggen... euh nee dank u. Nadien zelf naar telenet gebeld daar wisten ze van niets. Kunnen ook perfect in hun systeem zien welke interventies er geweest zijn. Dat telefoontje stond er niet bij. Dus gewoon gezond verstand gebruiken. Gekende nummers zijn blijkbaar niet steeds veilig.

2021-03-17

Een persoon doet zich voor van telenet en vraagt je sim-kaartnummer van je gsm van uw vorige operator, NIET DOEN,

2020-10-07

We hebben zelf geen telenet en toch willen ze langs komenSchrijf een beoordeling

Dit nummer is:

[bws_google_captcha]