Ben je opzoek naar het telefoonnummer van iemand en heb je alleen een straatnaam? Op deze pagina kun je het telefoonnummer proberen te achterhalen. Zoeken op alleen een straatnaam is niet de meeste efficiënte manier omdat er in Nederland veel verschillende straatnamen bestaan met dezelfde naam. Denk maar eens aan de straatnamen: dorpsstraat, kerkstraat, schoolstraat, molenstraat en molenweg. Dit zijn straatnamen die je overal in Nederland tegen zult komen. Het zijn namelijk de 5 meest voorkomende straatnamen van het land. Naast deze straatnamen zijn er talloze andere straatnamen die veelvuldig voorkomen binnen Nederland. Je hebt dus de kans dat je resultaten krijgt te zien van adressen in andere plaatsen die mogelijk vele tientallen tot honderden kilometers verderop liggen. Hierdoor kan het lastig zijn om de juiste persoon te vinden.

 

Straatnaam + huisnummer

Om de kans op succes een beetje reëel te maken is het belangrijk dat je in ieder geval een straatnaam + huisnummer combinatie hebt. Het best is natuurlijk dat je deze kunt koppelen aan een naam. Dan krijg je veel concretere resultaten te zien en heb je grote kans dat de persoon die je zoekt erbij zit mits deze voorkomt in de database. Mochten er nog steeds meerdere resultaten worden getoond (dit zullen er nooit heel veel zijn) dan kun je deze nummers eventueel afbellen om rechtstreeks te vragen of je met de juiste persoon hebt te maken. Het gebruik maken van deze tool spreekt voor zich: voer een straatnaam + huisnummer in en indien aanwezig een naam. Klik op de ‘Zoek telefoonnummer’ knop om de resultaten te zien.

 

Mocht je het nummer na het gebruik maken van de zoekfunctie hierboven niet kunnen vinden, dan kun je eventueel proberen gebruik te maken van diverse andere online diensten om het telefoonnummer te zoeken. Echter zul je ook bij deze andere online zoekfuncties vaak meer informatie moeten hebben dan alleen een straatnaam om een succesvolle poging te doen om het telefoonnummer van de juiste persoon te vinden.