Mobiele telefoonnummers zoeken

Mobiele telefoonnummers zoeken

Vanwege de vrij strenge wetgeving op het gebied van privacy in Nederland is het over het algemeen lastig om particuliere mobiele telefoonnummers op te sporen. Deze mobiele nummers komen in tegenstelling tot vaste nummers meestal niet voor in (online) telefoongidsen en andere databases. Mobiele nummers van bedrijven zijn daarentegen vaak wel makkelijk te vinden. Deze nummers zijn namelijk moedwillig openbaar gemaakt om zo voor iedereen makkelijk bereikbaar te zijn. Je vind mobiele nummers van bedrijven dus meestal ook gewoon in telefoongidsen en op het internet. Als je op zoek bent naar het mobiele telefoonnummer van een bedrijf is het vaak het handigst om rechtstreeks naar de website van het bedrijf zelf te surfen om het nummer daar te achterhalen.

 

Particuliere 06-nummers

Als je het mobiele telefoonnummer van een persoon zoekt kun je het eerst hier proberen. Indien dit niks oplevert kun je het proberen op detelefoongids.nl. Als je hier ook geen succes hebt kun je het nummer proberen te achterhalen door naar de gegevens waarover je wél beschikt (zoals naam en adres) te zoeken via een online zoekmachine zoals Google. Met een beetje geluk vind je zo de gegevens van de desbetreffende persoon met het mobiele telefoonnummer erbij. Het komt namelijk wel eens voor dat mensen hun 06-nummer ergens achterlaten op het internet zoals op een geplaatste advertentie of een (openbaar) gebruikersprofiel op social media. Ook zou je de persoon zelf kunnen contacteren op een alternatieve manier zoals het bellen naar het vaste nummer, het sturen van een e-mail of middels een bezoekje. Hiervoor heb je natuurlijk wel een vast nummer, e-mailadres of woonadres nodig. Als laatste optie zou je contact op kunnen nemen met een bekende van de persoon wiens nummer je zoekt.

 

Omgekeerd zoeken

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je niet op zoek bent naar het mobiele telefoonnummer van iemand, maar juist naar de persoon achter een mobiel nummer. Zo zou je een oproep kunnen hebben gemist van een onbekend iemand waarbij het 06-nummer is getoond. Of misschien ben je op een andere manier aan het mobiele nummer gekomen. Deze manier van zoeken heet omgekeerd zoeken of zoeken op nummer. Om hier op onze website op nummer te zoeken ga je naar de omgekeerd zoeken pagina. Hier kun je het mobiele nummer invoeren en kijken of er een match is met gegevens uit onze database. Als je hier geen succes hebt kun je het proberen met behulp van een andere zoektool van ons. Deze vind je op de wie heeft mij gebeld? pagina. Op deze pagina beoordelen onze bezoekers de telefoonnummers waarmee ze in aanraking zijn gekomen en laten ze hun ervaringen met deze nummers achter. Je treft hier ook geregeld de naam- en adresgegevens van de persoon achter het nummer aan.

 

Als beide zoektools niets hebben opgeleverd kun je het natuurlijk nog proberen door middel van het zoeken via een online zoekmachine zoals eerder vermeld. Je voert dan in plaats van de naam en het adres simpelweg het mobiele nummer in. Als het een beetje mee zit vind je tussen de zoekresultaten het telefoonnummer samen met de overige gegevens waarnaar je op zoek bent.