Ben je gebeld door het telefoonnummer 33756839827?

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij ook een platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 33756839827.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

21-11-2020

Contact gehad met deze persoon via tweedehands.be Ik wist direct dat het om oplichting ging omdat ik eerder deze week dezellfde persoon maar dan met een ander nr contact had opgezocht met me. Ik kreeg er identiek hetzelfde bericht van met de vraag om iets op te zenden met dpd en dat hij het geld in een enveloppe zou opsturen 🙄 Toen ik stuurde naar hem dat ik reeds contact heb gehad met hem heeft die me direct geblokkeerd!

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!