Ben je gebeld door het telefoonnummer 32493926627?

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij ook een platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 32493926627.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

16-10-2021

Gisteren verschillende keren ingelogd met itsme op overheids-site's zoals 'mijn burgerprofiel'. Deze nacht krijg ik een sms van deze afzender: [ITSME] Er is een verdachte inlogpoging o puw itsme gedetecteerd, uit voorzorgsmaatregelen hebben wij deze geblokkeerd. Om de blokkering op te heffen vragen wij u om uw identiteit te verifiëren via https://opheffing-digitaal.info/pay/itsme Laat u niet vangen, en kijk rechtstreeks in je itsme app of er verdachte pogingen geweest zijn. nooit op de link in de sms klikken, dit is phising!!! Wel straf dat ik geviseerd word op mijn handelingen met itsme...

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!