Ben je gebeld door het telefoonnummer 3238081303? (0031238081303, +31238081303)

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een ook platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 3238081303.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

09-05-2019

Belden me verschillende keren op. Toen ik eindelijk opnam werd ik beloond omdat ik een vragenlijst had ingevuld (ik zou helemaal niet weten welke vragenlijst)... Ze gingen mij een puzzelboeken ter waarde van 20 euro opsturen, ik moest daar helemaal niets voor betalen... Maar toen ik daarrond nog wat duidelijkheid vroeg, bleek dat ik toch 9euro zou moeten betalen via overschrijving na ontvangst... Leek mij toch wat louche, dus heb vriendelijk bedankt!

12-04-2019

Reclamebedrijf

04-04-2019

Ik wordt ook al dagen door dit nummer gebeld. Ik heb reeds twee maal in de Spaanse taal opgenomen. Ik moet wel zeggen dat ik niet langer gebeld wordt.

02-04-2019

deze morgen ook opgebeld,als ik terug bel muziekje, regelmatig bellen ze me van een +31... of dit nr, hoe komen zij aan mijn nr ingodsnaam?

07-12-2018

Mijn gsm nummer staat al geruime tijd op de BEL ME NIET lijst, toen ik ge gsm opnam stelde een mevrouw zich voor als Melissa van Puzzel Voor U en ze dankte me voor mijn deelname ( = niet waar ) en zei dat ze me puzzels ging opsturen en vroeg me om mijn adres te bevestigen. Ik vroeg haar een eerste maal "Mevrouw, heb je de BEL ME NIET lijst geraadpleegd voor je me telefoneerde ?" ... Die mevrouw was zodanig aan het ratelen dat ze mijn vraag niet eens hoorde, toen begon ik luid te roepen "Mevrouw heb je mijn vraag gehoord ?", ze antwoordde "Neen", ik vroeg haar daarop nogmaals heb je de BEL ME NIET lijst geraadpleegd voor je contact opnam met mij, ze antwoordde daarop "Neen" en begon gewoon verder te ratelen en vroeg opnieuw mijn adres te willen bevestigen.

07-12-2018

Zelfde ervaring, blijft maar praten maar beantwoord uw vragen over de gegevens van de oproeper niet. Je hebt zogezegd een vragenlijst enkele maanden terug ingevuld. Nederlandse mannenstem.

18-10-2018

heel irritant, als je terug belt krijg je te horen : (dit nummer is niet in gebruik) ze laten ook nooit voicemail achter

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!