Ben je gebeld door het nummer 3238081303? (31238081303, +31238081303)

Wie heeft mij gebeld met het nummer 3238081303?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij ook een platform ontwikkeld waarbij de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer: 3238081303

Beoordelingen

Let op: Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen telefoonnummer om zo minder verdacht over te komen. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

07-12-2018

Mijn gsm nummer staat al geruime tijd op de BEL ME NIET lijst, toen ik ge gsm opnam stelde een mevrouw zich voor als Melissa van Puzzel Voor U en ze dankte me voor mijn deelname ( = niet waar ) en zei dat ze me puzzels ging opsturen en vroeg me om mijn adres te bevestigen. Ik vroeg haar een eerste maal "Mevrouw, heb je de BEL ME NIET lijst geraadpleegd voor je me telefoneerde ?" ... Die mevrouw was zodanig aan het ratelen dat ze mijn vraag niet eens hoorde, toen begon ik luid te roepen "Mevrouw heb je mijn vraag gehoord ?", ze antwoordde "Neen", ik vroeg haar daarop nogmaals heb je de BEL ME NIET lijst geraadpleegd voor je contact opnam met mij, ze antwoordde daarop "Neen" en begon gewoon verder te ratelen en vroeg opnieuw mijn adres te willen bevestigen.

07-12-2018

Zelfde ervaring, blijft maar praten maar beantwoord uw vragen over de gegevens van de oproeper niet. Je hebt zogezegd een vragenlijst enkele maanden terug ingevuld. Nederlandse mannenstem.

18-10-2018

heel irritant, als je terug belt krijg je te horen : (dit nummer is niet in gebruik) ze laten ook nooit voicemail achter

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!