Ben je gebeld door het telefoonnummer 3233756286? (0031233756286, +31233756286)

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij ook een platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 3233756286.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

09-06-2021

Oplichting! Gisteren met een nummer uit Nederland, meteen gemeld dat ik hun BS niet geloofde omdat ze met een nl nummer belde.Gevolg vandaag met dit nummer uit België. Ivm dat ze samen werken met jou persoonlijke belgische energieleverancier. Maar wie mijn leverancier was konden ze niet meedelen. Want ze werkte met al de leveranciers uit België samen (het aantal dat men meedeelde klopte ook totaal niet!) Dikke BS!! Meteen blokkeren die handel. Spam/oplichting!

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!