Ben je gebeld door het telefoonnummer 32275423159?

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een ook platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 32275423159.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

18-09-2019

Op 16-09-2019 telefoon ontvangen maar niet opgenomen. Door eerdere fishingervaringen neem ik mijn gsm niet meer op wanneer ze bellen op een telefoonnummer die niet in mijn gsm staat. Moeten zij mij dringend bereiken dan laten zij wel een bericht achter. Ik bel dan wel met plezier terug.

16-09-2019

Vandaag telefoon gekregen van dit nummer, zou een reis vorig jaar augustus niet betaald hebbën, toen ik zei heb geen reis geboekt in Nederland en dat ik verstomd was dat ik dan geen aanmaning kreeg moest het zo zijn, zei hij dossier is vandaag op mijn bureau beland, heb gezegd stuur me maar mail met alles en ook met pc bij politie gedreigd, heeft gesprek beëindigd zonder nog iets te zeggen

16-09-2019

Ik kreeg vanmiddag een oproep van dit nummer met een man aan de lijn met een noord-afrikaans/Nederlands accent die beweerde dat ik in 2018 een voucher nog niet zou betaald hebben voor een bedrag van €460 en dreigde met een snelle betalingsregeling anders zou het via een deurwaarder geregeld worden met de hiermee gepaard gaande kosten. Toen ik zei niets te hebben besteld en van hem een schriftelijk bewijs eiste werd pij pisnijdig en zei dat hij enkel zijn werk deed voor het incasso bureau (alleen heb ik de naam van het bureau niet goed begrepen) Toen ik zei dat hij maar moest doen en ik de deurwaarder wel zou zien komen werd het gesprek beëindigd ! Dus dit is een fake telefoon om mensen af te persen!

16-09-2019

een dame met hollands accent dreigt met deurwaarder als ik facturen niet betaal van aanbiedingen die ik zou telefonisch aanvaard hebben, ik heb nooit eerder iets van reisaanbiedingen aanvaard en nooit eerder facturen gekregen.

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!