Ben je gebeld door het telefoonnummer 3216793068? (0031216793068, +31216793068)

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij ook een platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 3216793068.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

11-05-2023

Dit nummer belde me op, toen ik direct opnam en zei 'Hallo met [mijn voornaam]', haakte men direct af. Ze belden niet terug, dus even later belde ik hen op. Eerst kwam er een wachttijd stem die zei dat 'alle medewerkers in gesprek waren' maar zonder enige info over welke instantie. Kort erna nam iemand op en kreeg ik de slechtste verkoopspraat die ik ooit heb gehoord voor zogezegd Testaankoop. De man geraakte nauwelijks uit zijn woorden alsof hij alles uit z'n duim moest zuigen terplekke of opzoeken. Zeer verdacht! Geen idee wat ze allemaal achter de schermen aan het doen waren. Dus korte metten mez gemaakt. Niet opnemen noch terugbellen geblazen dus!

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!