Ben je gebeld door het telefoonnummer 093963078?

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een ook platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 093963078.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

08-08-2019

werd opgebeld om 15u46: bij beantwoorden haakt men in zonder iets te zeggen

02-08-2019

Worden continue gebeld door dit nummer. Met een of andere drog reden (omschakelen van energie leverancier). Als we vragen op een ander moment te bellen doen ze het niet. En blijven tijdens de kantooruren lastig vallen. Gewoon negeren dit nummer.

24-07-2019

Ben ook opgebeld geworden, zowel tijdens als na de kantooruren. Bij opnemen antwoordt men niet eens. Dergelijk gedrag is zondermeer verdacht. En hoogst vervelend.

21-07-2019

Zijn oplichters, kijk maar naar je telefoonaanrekening

18-07-2019

Ook ik word ten pas en ten onpas gebeld!

18-07-2019

Ik word sinds een week dagelijks gebeld door dit nummer of een variatie van de laatste 2 getallen, steeds binnen kantooruren waardoor ik niet kan opnemen. Vandaag vergat men in te haken terwijl mijn voicemail hun onderling gesprek opving, men spreekt nooit bewust een bericht in op voicemail. Het lijkt te gaan om een soort call-center, het is me onduidelijk waarom men belt. Ik wil zelf niet terug bellen omdat het me erg aanvoelt als oplichterij.

17-07-2019

Ik werd vandaag door dit nr opgebeld. Op het scherm kwam de vermelding 'Mogelijk fraude'. Ik heb niet opgenomen.

17-07-2019

17/7 Ik werd opgebeld maar heb niet kunnen opnemen. Het bericht dat achtergelaten werd was een zin uit een lied "I want you to be happier". Geen boodschap, anders dan dit. Ik heb terug gebeld, 2x maar zonder succes. Voor het moment heb ik geen mening.

16-07-2019

Wordt altijd laatste gevallen, maar niet op nemen. Het zijn valse mensen die u gegeven willen mis gebruiken. Dus een aanrader neem niet op.

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!