Ben je gebeld door het telefoonnummer 09061950?

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een ook platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 09061950.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

21-08-2019

Waarom bestaat deze nummer nog? Ik ben ook opgelicht door hun en heb dit gemeld bij de Autoriteit Consument & Markt. Ik ga ook aangifte doen.

23-07-2019

Oplichters. Ze komen via zoekmachines bovenaan de site met 'klantenservicedienst' van Ziggo, Eneco etc. Maar het zijn frauduleuze doorverbinders die eur 10,- per minuut rekenen (ook na het doorverbinden!).

20-07-2019

Ik heb een telefoon van dit nummer gekregen, en ik belde terug maar lukt niet. Toen kreeg ik met 2 euro factor van mijn provider. Gewoon voor missedcall. Hoewel ik niet begreep betaalde ik.

19-07-2019

Ook ik belde met de klantenservice van Telfort ... Tenminste, daar ging ik vanuit aangezien dat het nummer was wat ik belde! Vervolgens zag ik bij mijn verbruik in de t- mobile app dat dat gesprek mij 39.13 euro heeft gekost?! Ook voor mij is het een raadsel hoe ik bij dat nummer ben uitgekomen aangezien ik met de klantenservice van Telfort belde!!!

17-07-2019

Ik wilde overleggen met Ziggo, dus bellen. Hoe ik uiteindelijk bij 09061950 uit ben gekomenen voor mij nog steeds een raadsel. Maar iemand vroeg mij wel wie ik wilde hebben. Zij hebben mij doorverbonden, zonder te zeggen dat dit nummer zoveel geld per minuut zou gaan kosten. Uiteindelijk kreeg ik Ziggo ervoor en heb mijn dingen kunnen doen. Daarna kreeg ik een bericht van mijn provider waarin werd medegedeeld dat mijn 10 minuten gesprek mij € 10 gaat kosten. Pure oplichterij dus. Weer een, dure, les geleerd.

17-07-2019

Dit nummer 09061950 Kijk uit kost 90 cent per minuut.en krijg gewoon post.nl(oplichting)

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!