Ben je gebeld door het telefoonnummer 089680285?

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij ook een platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 089680285.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

06-07-2019

ik krijg op mijn gsm de melding "mogelijke fraude" en neem dus niet op

03-07-2019

Niet betrouwbaar

28-06-2019

IK KRIJG DAGELIJKS EEN PAAR OPROEPEN VAN DIT NUMMER, MET VREEMDE GELUIDEN OP DE ACHTERGROND, MAAR ZONDER ENIGE BOODSCHAP. WAT KAN IK DOEN OM DIT TE BLOKKEREN?

28-06-2019

Vandaag al 2 oproepen ontvangen van dit nummer. Voor verschillende energieleveranciers!

27-06-2019

Mijn moeder heeft onlangs een afspraak gemaakt bij een energie bedrijf om inderdaad prijzen te vergelijken. Blijkbaar had er een man gebeld om de afspraak te vervroegen. Mijn moeder ging akkoord maar heeft dan gisteren nog is gebeld naar het initiele nummer waar ze de afspraak heeft gemaakt. Daaruit bleek dat het bedrijf helemaal niet had gebeld voor een vervroegde afspraak. Vandaag zijn ze dan toch langs gekomen. Ze hebben ze voor een volle 45(!) minuten blijven aanbellen aan de deur. (Omdat het bedrijf waar de echte afspraak is gemaakt ons heeft verteld dat zij niet hebben gebeld, hebben we ook niet opengedaan) Tussen het aanbellen aan de deur bleven ze ons ook bellen op de telefoon. Ze blijven nu ook de hele dag bellen. Ik vind niets anders dan sites net als deze die vertellen hoe vervelend het nummer is. De ‘positieve’ reviews hier lijken me eigenlijk gewoon mensen van het bedrijf. Elke positieve review toont ook aan dat ze niet ingaan op het aanbod van de beller. Het is nu niet echt moeilijk om hier een review te plaatsen. Ik vertrouw het dus allezinds niet. En iedereen die zegt ‘wees gwn voorzichtig op het internet lol’... ge weet toch wel hoe stom da overkomt? Waarom verdedigt ge een bedrijf dat misbruik hiervan maakt?

20-06-2019

door de reactie van 23 mei weet ik nu waarover het gaat en inderdaad ik heb een vergelijk energieleverancier aangevraagd. Ze hebben bij mij geen boodschap ingesproken .. jammer, en terug-bellen lukt niet want ik krijg steeds de melding dat het op dit moment erg druk is...

20-06-2019

Heel irritante mensen aan de telefoon!! smijten gewoon telefoon toe wanneer je zegt dat je niet geinterresseerd bent in nieuwe energieleverancier!!!!

20-06-2019

Ze bellen zonder voicemail in te spreken. Naar aanleiding van de vorige comments zeker blokkeren is de boodschap en niet ingaan op een gesprek.

11-06-2019

Sommige mensen hier... Noemen de beller "irritant omdat hij tot 10x probeert te bellen ondanks dat ik nooit opneem". Neem dan misschien eens op? Kleine tip.

07-06-2019

Heel irritant! Blijven bellen nadat je meermaals vraagt om niet meer op te bellen. Zelfs als je nummer blokkeert, blijft de lijn er door komen.

29-05-2019

Vervelend, blijft constant bellen ook al pak je niet op, spreken ook niets in

29-05-2019

Krijg constant telefoon van dit nummer ook al staat deze geblokkeerd in gsm pfff. Geven ze dan nooit op????

24-05-2019

Eindelijk iemand die weet waarom dit nummer hem gebeld heeft! Met de rest van het verhaal (e-mail) heb ik geen ervaring omdat ik geen verdere vergelijking meer nodig had en bedankte voor het telefoontje. Wat wel duidelijk is: wees altijd voorzichtig om iets aan te klikken op internet. De verleiding is groot om overal te klikken voor akkoord met cookies enz. Lees alles eerst (hoewel niet simpel omwille van hoeveelheid tekst en allerlei juridische vrijstellingen van verantwoordelijkheid) en klik pas dan. Last but not least: kan je niet leven met de moderne digitale zakenwereld, blijf er dan af of leer er correct en voorzichtig mee om te gaan.

24-05-2019

Heb een vergelijk ingevuld op Facebook en ze hebben me destijds hiervoor gebeld. Ze proberen je echter op bepaalde links in je mail te doen klikken zodat je onmiddellijk (en onwetend) je akkoord geeft om een contract met hen aan te gaan!! Nooit klikken op de link in je mail tenzij je zeker bent en een contract met hen wil aangaan!

23-05-2019

Sorry, herinner mij nu online prijsvergelijking gevraagd te hebben, doch had niet gezien dat men zou bellen. Neemt niet weg dat onophoudelijk bellen zonder bericht na te laten en antwoordapparaat krijgen bij terugbellen vervelend is. Ik pas mijn opmerking "gevaarlijk" aan in "vervelend".

23-05-2019

De laatste opmerking is niet zielig maar naïf, kortzichtig, onbezonnen reactie zonder grondige kennis van feiten. Nogmaals: wie door dit nummer gebeld wordt heeft zelf een aanvraag doorvoor gedaan door op de website een gratis prijsvergelijking van energieleveranciers aan te vragen. Bij het doorsturen van deze vraag krijg je onmiddellijk de melding dat men jou zo spoedig mogelijk zal bellen! Nogmaals: niets mis mee. Het is nu eenmaal een commerciële site en het is dan ook vanzelfsprekend en te verwachten dat die iets probeert te verkopen. MAAR DAT IS GEEN FRAUDE ZOALS SOMMIGEN DURVEN BEWEREN. Ik hoop nu maar dat enkel mensen met kennis van zaken nog reageren. En voor wie intussen zijn frank gevallen is dat hij/zij wel degelijk via die website een aanvraag gedaan heeft, graag ook eens uw reactie.

23-05-2019

Van waar komt plotseling die positieve reacties? Blijkbaar zijn het eenzame zielen die niets beter te doen hebben dan positief te reageren na alle negatieve reacties. ZIELIG!!!!

23-05-2019

Vandaag werd ik teruggebeld. Omdat ik intussen reeds een vergelijking via Testaankoop gedaan had heb ik bedankt. Gesprek was wel moeilijk vanwege sterke achtergrondgeluiden, doch dame aan de andere kant was beleefd en drong niet verder aan. Ik heb haar dan meteen ook gesignaleerd dat deze website vol valse beschuldigingen en verdachtmakingen staat.

22-05-2019

Neen hoor. Ik heb niets met deze firma te maken maar geef wel toe dat ik naar deze prijs vergelijking gaan surfen ben en heb ingevuld. Voor mij kwam dit telefoontje dus niet onverwacht. Als je dan toch verwijten en verdachtmakingen wil publiceren moet je eerst zelf eens leren lezen in ALLE berichten. Sommigen geven toe dat ze op die website geweest zijn. Waarom moet je daarover liegen? Bang dat je gehackt werd? Weet dan dat het gevaar hiervoor schuilt in telefonisch doorgeven van financiële gegevens, codes en paswoorden en die worden hier voor zover ik weet niet gevraagd. Wel wordt gevraagd naar je huidig energieverbruik en - contract. Boodschap: eerst informeren en controleren en dan pas reageren. En hierbij een beetje beleefd blijven zal ook wel "passé" zijn zeker?

22-05-2019

Vorige reactie is zo vals als het maar kan zijn. De eerste positieve reactie naast alle negatieve reacties!! Waarschijnlijk iemand die er zelf werkt en probeert om in een positief daglicht komt te staan. Vooraleer je zo'n reactie plaatst toch even kijken naar vorige reacties en dan zou je al moeten beseffen dat het een nul operatie is..........

22-05-2019

Wie door dit nummer gebeld wordt heeft dit zelf aangevraagd via de online prijsvergelijking energieleveranciers. Als je dit doorstuurt wordt duidelijk vermeld dat je zal opgebeld worden. M.a.w. op eigen vraag en met akkoord. Dit als fraude of spam benoemen lijkt mij dus ver gezocht. Wat niet wegneemt dat de manier waarop beter en beleefder kan (tip voor het betrokken callcenter). Wie (ondanks de eigen vraag) niet verder wil gebeld worden kan dit ook gewoon vragen denk ik.

22-05-2019

Ik wordt ook regelmatig gebeld, tot twee keer per dag. Als ik opneem, hoor ik enkel een geluid, antwoorden niet als ik vraag wie er aan de lijn is. Elementaire beleefdheid kent dit nummer niet.

17-05-2019

Ook gebeld vandaag, nietbopgenomen en na het lezen van dit forum direct geblokkeerd, weet niet hoe ze aan mn nr geraken

16-05-2019

Net door gebeld, Genk, geen antwoord gekregen, geblokkeerd!

15-05-2019

Ook al weken tot 8x per dag gebeld zonder bericht na te laten. Is héél enerverend, 1 keer opgenomen en niks gehoord. na alle commentaren nu ook beller geblokkeerd.

15-05-2019

Dit nummer belt mij sedert gisteren ook op! Tot 12x keer per dag! Heb het nummer geblokkeerd maar toch blijf ik telefoons krijgen van dit nummer!!!! Hoe kan dit na blokkeren???! Heel vervelend, dus niet opnemen!

14-05-2019

niet opnemen !

14-05-2019

Geen geluid bij opnemen

14-05-2019

Gisteren meermaals gebeld geweest. Twee maal opgenomen en geen antwoord.geprobeerd mail te sturen om zich bekend te maken. Zónder succes. Bedacht voor jullie résumé. Nu ook nummer geblokkeerd.

11-05-2019

continue opgebeld en ik denk na het invullen van een vergelijking prijs energie. Ik dacht dat het mijn 'nieuw' energiebedrijf was en daarom ingevuld en ze hebben mij liggen. Zeker tweemaal per dag opgebeld en dat op verschillende uren. Tweemaal iemand aan de lijn gehad en vroeg mijn eindsaldo vorig jaar. Nu heb ik gezegd dat als je iets van me wilt weten doe het dan per mail want ik begrijp niet waarom je belt als ik iets ingevuld heb. tot nu nu, twee dagen later niets gehoord. Duidelijk fraude. En nu ik die mail herlees gaat het over heel rare dingens op de achtergrond. Ik hoop dat dit geen staartje krijgt...laat de mensen toch met rust, aub!

07-05-2019

Belt dagelijks op meerdere en vervelende tijdstippen. Als ik opneem hoorde ik niets en als ik terug bel kan niemand mijn oproep beantwoorden. Nummer geblokkeerd.

07-05-2019

Belt dagelijks,vermoedelijk nr gevraagd op Twoo met vals account en whatsapp te spreken !!

06-05-2019

belde twee keer vanuit Genk geblokkeerd zijn, vertouw het niet ?????????

02-05-2019

blokeren ze bellen dagelijks op elk uur van de dag

02-05-2019

Telefoon opgenomen, vroeg direct naar verbruik van elektriciteit. Ik zei geen interesse te hebben.. dan reageerde hij redelijk onbeschoft: dan moet u beter nadenken voordat u iets invult waarvoor u interesse heeft en hij legde af voordat ik kon reageren. Niveau ondermaats!

26-04-2019

2x opgebeld geweest, maar geen gehoor gekregen. Nr geblokkeerd

25-04-2019

Dankjewel voor de info iedereen! De laatste 3dagen belde dit nummer me al ongeveer 6 keer per dag. Bij deze geblokkeerd.

24-04-2019

Het nummer 089 680 285 is een bedrieglijk nummer. Onder het mom van sparen voor elektriciteitsaankoop proberen ze je een of ander handeltje aan te smeren. Ik heb duidelijk gezegd niet geïnteresseerd te zijn maar ze bellen tot viermaal per dag. Als dit niet stopt dien ik klacht in bij politie. Kunnen ze niets doen of willen ze er niets aan doen. Stalking is een strafbaar feit!

23-04-2019

HEEFT MIJ 2X GEBELD VANDAAG TIJDENS DE KANTOORUREN ZAL OOK BLOKKEREN

17-04-2019

Dagelijks meerdere oproepen op verschillende tijdstippen. Zeer vervelend. Heb nummer geblokkeerd.

16-04-2019

klacht indienen

16-04-2019

Werd hier ook door gebeld. Geblocked na berichten hieronder. Bedankt!

16-04-2019

blijft steeds bellen, ook tijdens werkuren

15-04-2019

Hier ook juist door deze nummer gebeld. Gelukkig melde mijn gsm dat het een mogelijke fraude nr was. De vinger lag al klaar om op te nemen. blokkeren die handel.

15-04-2019

Blokkeren die handel. Moet eens gedaan zijn met dat vervelend gedoe.

11-04-2019

Wil energie contracten van octa+ verkopen. Onmiddellijk neergelegd. Vraagt persoonlijke gegevens via telefoon. Niet serieus.

11-04-2019

Ik word al weken iedere dag enkele keren gebeld door dit nummer. Als ik opneem gebeurt er niets, kei irritant.

11-04-2019

vandaag opgebeld geweest , effe mee aan telefoon geweest , zou voor 'besparen kan ' werken. Vroegen een beetje te veel van mijn gegevens , persoonlijke gegevens terwijl mijn contracten op het bedrijf staan. Snapte er niks van en zei dit , waardoor persoon lastig werd en afgesmeten heeft. Weet niet of het gevaarlijk is , maar gegevens vragen via telefoon is verdacht en doe hier niet aan mee!

11-04-2019

Opgebeld door dit nummer. Nam op geen antwoord. Thans heb ik nummer geweigerd doch 10 minute later werd ik door dit nummer terug opgebeld.

10-04-2019

Blijft bellen, ook tijdens werkuren. Zeer vervelend. Laat geen boodschap achter. Geblokkeerd na lezen van onderstaande commentaren.

10-04-2019

Belt mij echt iedere dag en ik neem nooit op. Vadaag stond er een stukje op men voicemail: "ohmygoood" in een best vreemd stemmetje. Blokkeren die handel

10-04-2019

Als je opneemt kom je direct in wacht te staan, heb dit nr direct geblokkeerd

09-04-2019

Belt 10 keer per dag

09-04-2019

Rare oproep. Ik zou meer kunnen besparen dan ik momenteel verbruik. Verdacht!

09-04-2019

Dagelijks meerdere oproepen. Al drie dagen quasi non-stop. Blijven aandringen. Heel vervelend. Best blokkeren!

09-04-2019

Oppassen!!! Is een of ander fraude verkoopplan!!! Blokkeren die handel. Politie kan niks doen.

08-04-2019

Net hetzelfde maak ik nu nog mee. Ik reageer niet, maar er komt geen ophouden. Men blijft volharden in de boosheid. 8x gebeld op één dag tijd is niet weinig lijkt me.

05-04-2019

Dagelijks werd ik tijdens en buiten de kantooruren met dit nummer opgebeld. Ik heb hiernaar teruggebeld omdat ik vermoedde dat dit belangrijk zou kunnen zijn en er kwam direct een computerstem met “Welkom bij besparen kan, we zijn druk in gesprek en nemen terug met u contact op” Ik vermoed dus dat dit reclame of spam is en heb het nummer direct geblokkeerd

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!