Ben je gebeld door het telefoonnummer 0850703051? (0031850703051, +31850703051)

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een ook platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 0850703051.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

19-02-2019

kennen je naam en toenaam, willen energiecontract bespreken en worden al heel snel onfatsoenlijk.. als ik hoofdpijn krijg van dit soort belletjes moest ik maar een aspirine nemen....???? wat??

12-01-2019

Gebeld door dit nummer en afgebroken

09-01-2019

Hallo. Ook gebeld door deze "heren" niet teveel informatie prijsgeven. Ze gaven aan dat ze mijn bankrekening wilden en toen heb ik het gesprek stopgezet. Ik merkte duidelijk irritatie wat niet voorkomt bij een proffesionele helpdeskmedewerker. Er werd gebeld met een slechte verbinding

09-01-2019

Belden vanavond op mijn mobiele nummer namens de zekerheidsgarantie van mijn energieleverancier. Toen ik argwanend reageerde en zei geen behoefte aan het gesprek te hebben kreeg ik zogenaamd de adviseur aan de lijn. Deze werd kwaad toen ik aangaf geen energiecontract op mijn naam had staan. Ze gebruiken puur je naam en adres en lokken de naam van je energieleverancier uit. Daarna gaan ze de naam van je energieleverancier pas gebruiken in het gesprek. Ze hingen op toen vroeg de firmanaam nog eens te herhalen. Oplichters... maar niet heel goed voorbereide oplichters ;-) Opgelet dus!

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!