Ben je gebeld door het telefoonnummer 070564271?

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een ook platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 070564271.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

18-10-2019

Vandaag 2x opgebeld door dit nummer zou ook een openstaande schuld hebben?

18-10-2019

Vandaag ook reeds enkele malen gebeld, heb niet opgenomen. Is wel vervelend indien je "werkgerelateerd" de hele tijd aan de telefoon hangt en deze steeds worden verstoord door een "incoming call". Is me ook vrij duidelijk dat indien er geen voicemailbericht word nagelaten, dit sowieso al niet van een professioneel of betrouwbare instantie/bedrijf is!

18-10-2019

Deze wee al verschillende oproepen gehad van dit nr als zijnde incassobureau dat ik nog openstaande factuur had staan van september 2018, om te lachen want ik weet wat we betaald hebben. Trap er niet in ze zijn maar uit op 1 ding dat je betaald.

18-10-2019

Deze ochtend om 9 u eenzelfde telefoontje. Ik heb dit gemeld aan de fraudecel van de Federale Overheidsdienst Economie, gezien het vermelde incassobureau niet voorkomt op hun lijst.

18-10-2019

Dit nummer beld me nu ook al dagen op laat me gsm 2 keer rinkelen en dan leggen ze weer af. Wat kan ik hier tegen doen. Is nummer uit Gent dat kan ik zien.

18-10-2019

Hallo, ook net telefoon gekregen met dreiging deurwaarder ik zou idd ook reischeques besteld hebben, hmmmm? wij gaan nooit op reis... ons bedrag loopt op tot 482 euro. heb gezegd stuur mij maar een brief en ze haakten in? Hhaha niet echt dus... een incassobureau benaderd je nooit via de telefoon alleen.

18-10-2019

Ook vandaag opgebeld geweest. Zo gezegd een incasso bureau. Bij mij zouden ze werken in opdracht voor Activitietour of zoiets een reisbureau. Die zouden op 17 sep. 2018 met mij telefonisch contact opgenomen hebben en mij een e-mail gestuurd hebben met hotelcheques. Gesprek zou opgenomen zijn. Ik ben nooit benaderd geweest. Ben ziek en kan niet op reis gaan. En ik zou al 463,99 euro moeten betalen. Ze bleven aandringen tot je zou plooien. Een bleven maar zeggen dat ze bewijzen hadden. Ik en m'n vrouw kwaad en zeiden ik zal ook uw gesprek eens opnemen en hij beëindigde het gesprek plots.

18-10-2019

Heb net hetzelfde meegemaakt, gewoon hun zegje laten doen en zeg dan ok nog een fijne dag

18-10-2019

Vandaag telefoon gekregen van een incasso bureau over een openstaande schuld. Van een telefonische gesprek uit 2018. Waarbij ik 100% zeker weet dat ik niets heb aangegaan of ontvangen. Om reden van dat ik sinds 2016 al met identieke spammer zit waar ik ook niet vanaf geraak. Ze dreigen met een deurwaarder maar sturen ze nooit. Niet opnemen helpt niet, ze bellen later terug. Vraag gewoon om de papieren op te sturen voor advocaat of laat ze gerust de deurwaarder sturen. Wacht nu toch al 4 jaar op de vorige deurwaarder.

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!