Ben je gebeld door het telefoonnummer 0620527425? (0031620527425, +31620527425)

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een ook platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 0620527425.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

18-10-2020

Whatsappfraude. Probeert je wijs te maken dat het een familielid is die een ander nummer heeft. Niet intrappen.

17-10-2020

whatsappfraude om geld over te maken!

16-10-2020

Hier gaat het om een frauduleuze apppersoon die zich voordoet als familielid en je geld aftroggelt. Een vreselijk loser die kennelijk geen zin heeft om te werken om zijn centen te verdienen en het geld aftroggelt van mensen die wel hard werken voor hun centen. Maar als je zulke personen snel wilt achterhalen dan schakel je de bank en politie in om hier voor te zorgen. Zeker als je nog steeds contact hebt met de fraudeur. Nee, natuurlijk gaat het niet zo bij de bank. Daar zit een heel proces achter en voordat je dat allemaal hebt doorlopen is de vogel al gevlogen. Het kost je al een half uur voordat je het bij de bank kunt melden maar zij kunnen niets voor je betekenen als je geen aangifte hebt gedaan. Als je de politie belt geven ze aan dat je dit niet meer telefonisch kunt doen maar dat je met je digid zelf een rapport moet gaan invullen. Hier wordt oa. gevraagd de gehele wa verhaal met de fraudeur. Ondertussen tikt de kans dat je geld nog op de bank staat maar door en wordt de kans steeds kleiner of het er nog op staat. Als je dat allemaal gedaan hebt en verzonden hebt krijg je een mail dat ze de aangifte aan het controleren zijn. Als je het rapport eindelijk ontvangen hebt en je dit kan doorsturen naar de bank ben je al te laat. Je kunt dus niet een rekening direct laten blokkeren zodat je waarschijnlijk gewoon je geld nog wel terug kunt ontvangen. Nee, je moet in eerste instantie bewijzen dat het gaat om een fraude. Jij bent dus de crimineel tot het tegendeel is bewezen. Alleen dat proces duurt zo lang dat de vogel al lang gevlogen is met jou poen. Ja, het is stom dat je er in trapt. Ik had zelf nooit verwacht dat ik er in zou trappen maar toch is het gebeurd maar het vervolg van de bank en politie gaat er bij mij niet in. Het Nederlandse systeem faalt gewoon en ze laten het gewoon toe dat dit in Nederland gebeurd. Zo werken we in de hand dat fraudeurs steeds meer dit soort praktijken uitvoeren en daar gewoon mee weg komen.

13-10-2020

gevaarlijk

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!