Ben je gebeld door het telefoonnummer 0616971714? (0031616971714, +31616971714)

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een ook platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 0616971714.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

26-05-2019

Laat je niet oplichten ! Lees ook de slechte recensies op hookers.nl http://bit.do/eTn6m ''Vandaag weer afgesproken voor een half uurtje pijpen, neuken zonder condoom. Moet zeggen dat het echt niet een beduidend slechtere ervaring was dan vorige keer. Het begon ermee dat de deur open gedaan werd door een huisgenoot omdat ze nog niet klaar was, dat had uiteraard een signaal moeten zijn... Echt super chaotisch en ze wees me op Hookers en verweet me dat ik slechte recensie had geplaatst en van alles. Ze bleef maar in zichzelf praten. Uiteindelijk was ze constant bezig met haar telefoon en (ik denk) drugs en bleef ze maar rondwandelen. Ze bleef praten maar kwam niet tot aktie. Na 45 minuten ben ik weg gegaan zonder dat we aan sex toe zijn gekomen. Helaas mijn verlies genomen maar wil iedereen adviseren weg te blijven! Het lijkt erop dat ze inmiddels is afgezakt to het niveau van troosteloze junkie... ''

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!