Ben je gebeld door het telefoonnummer 0615212853? (0031615212853, +31615212853)

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een ook platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 0615212853.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

30-06-2020

Een Phising bericht gekregen in naam van ING. [ING]: Wij staan op het punt uw rekening in de "quarantainezone" te plaatsen omdat wij onregelmatigheden hebben gevonden voorkom blokkade via .... Site heb ik niet vermeld, intussen wel al aangifte gedaan bij de fraudehelpdesk. Als jij ook dergelijke sms'jes van dit, of een ander, nummer krijgt, zou ik zeker ook aangifte toen bij de fraudehelpdesk, dan hebben we meer kans dat die boeven gepakt worden.

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!