Ben je gebeld door het telefoonnummer 051337512?

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een ook platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 051337512.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

16-05-2019

Laatste dagen gebeld door dit nummer en vele andere nummer startende met 0513. Telkens stilte. Applicatie call blocker geinstalleerd en alles vanwege '0513' nu geblokkeerd.

09-05-2019

Ik werd gebeld door dit nummer. Ik heb niet opgenomen omdat ik de laatste tijd wordt gebeld met een nummer uit de zone 051. Onmiddellijk erna belde ik zelf het nummer weer op. Een onvriendelijke/gemene vrouw schold mij uit aan de telefoon en gooide de telefoon dicht.

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!