Ben je gebeld door het telefoonnummer 0505175865? (0031505175865, +31505175865)

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een ook platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 0505175865.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

23-10-2019

Idem, als eerdere recensies. Ik heb de vraag gesteld hoe ze aan mijn gegevens komen en suggereren dingen waar ik als persoon een aanname op kan doen (ik heb meegedaan met een marktonderzoek...niet het geval). Vuur aan de schenen gelegd en gevraagd hoe ze aan mijn gegevens komen. Kon de medewerker niet zeggen... was simpelweg in loondienst (was een leidinggevende). Ze wisten dat ik een eenmanszaak had want daar bieden ze contracten voor energie aan. Ik zeg wie heeft je verteld dat ik een eenmanszaak heb... kortom: ze lopen de KVK register door want heb net een nieuw bedrijf opgezet. (ondanks dat bel-me-niet aan staat en bij KVK aangeven heb niet benaderd wil worden).

18-10-2019

verkoop van energie voor MKB. ze bellen ondanks dat er aangegeven dat er niet gebeld mag worden. Bel me niet register trekken ze niets van aan.

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!