Ben je gebeld door het telefoonnummer 0471529134? (0031471529134, +31471529134)

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij ook een platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 0471529134.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

20-02-2018

Ik heb deze man drie keer aan de lijn gehad. Geeft zich uit voor Frank. Heb heel erg doorgevraagd, als je blijft doorvragen, komt hij steeds weer met het woord ‘discipline’, ‘tucht’, zelfs meer ... lijfstraffen. Als je vraagt om alles op mail te zetten, zegt hij dat hij het te druk heeft. Komt ook zeer verwarrend over. Eerste keer sprak hij over 450 medewerkers, tweede keer 351, derde keer gaf hij geen antwoord, zij dat hij het nog zou meedelen. Sprak ook bedrijf in Maleisië te hebben. Ook had hij eerst te maken met overname Duits bedrijf. Tweede gesprek had hij bedrijf in immo en verzekeringen. Derde maal drie bedrijven, waaronder voedingsbedrijf. Hij belt en sms’t op zeer late uren, ook op zondag. Hij stuurt tevens: Geachte, kan je bellen? Gezien ik onraad ruik, ben ik op zoek gegaan en vond deze site terug. Deze man is mijns inziens gestoord en ik blokkeerde zijn nummer.

11-02-2018

Idem verhaal hier. Hij heeft me ook al verschillende gebeld ivm freelance werk, op rare tijdstippen en met verschillende nummers (0478/063584/0461/435823), slecht verstaanbaar, legt af met melding dat lijn onderbroken werd en vraagt dan om terug te bellen. Na uur of langer weet je nog niets meer. Ik heb ondertussen al 3 nummers geblokkerd van hem.

17-01-2018

Idem. Al verschillende keren opgebeld door dit nummer op de gekste uren, altijd rare verhalen. Geblokkeerd.

12-01-2018

Ik heb deze persoon ook aan de lijn gehad. Je weet na een half uur nog altijd niets. Ik heb zijn nummer geblokkeerd. Na info bij Proximus heb ik begrepen dat men hiertegen niets kan doen. Je dient zelf eerst een klacht bij de politie in te dienen.

07-01-2018

Zelfde verhaal, stuurt op onmogelijke uren sms en zet niks op mail. Half uur aan lijn gehad voor opdracht voor 600 personen - HR en wou zelfs kantoor voor me huren en afspreken. Te vreemd om er op in te gaan en zeker als ik dit lees. Ik leg klacht neer wegens stalking als hij me blijft smsen.

13-12-2017

Deze man belde mij 's avonds verschillende keren. Als ik hem terug belde verstond ik hem heel slecht. Hij vraagt inderdaad informatie voor een mogelijke opdracht omdat ik als freelancer werk. Ik heb hem ook verschillende keren gevraagd om het op mail te zetten omdat het laat op de avond was. Hij heeft uiteindelijk ingehaakt. Heel rare man.

27-11-2017

Ook ik ben vandaag gebeld door deze man. Na 15 seconden bellen viel bij hem 'plots' de lijn weg. Enkele minuten later belde hij me opnieuw met de vraag of ik hem kon terugbellen. Hij sprong in zijn uitleg van de hak op de tak. Eerst ging het over HR gesprekken met zijn medewerkers, dan over leiding geven (120 personen) en dan over boekhouding... Ook ik sta op freelancenetwork. Bij navraag hoe hij aan mijn gegevens kwam, kreeg ik geen antwoord. Ik heb gevraagd zijn gegevens op mail te zetten, volgens mij ga ik daar niet veel van zien...

27-11-2017

Heb net telefoon gekregen van dit nummer. Eerste 2 keren idd afgelegd (slechte lijn?) heb dan zelf teruggebeld (dus op mijn kosten) half uur gesprek met hem gehad. Het gaat over HR gesprekken die moeten gevoerd worden met zijn personeelsleden? Geen idee van waar hij mijn nummer heeft (sta ook op FreelanceNetwerk). Benieuwd of dit vervolgd wordt.

27-11-2017

Ook al meermaals gecontacteerd door deze man.. belt inderdaad op de onmogelijke uren, warrig verhaal... zogezegd bedrijfsleider op zoek naar een freelancer voor HR werk. Belt met meerdere nummers en zet geen informatie op mail.

10-10-2017

Ik ben gisteren ook gecontacteerd door dit nr, 1u20 aan de lijn gebleven. Zelfde verhaal als hieronder weergegeven. Heel bizar...

10-10-2017

Reeds verschillende malen door gebeld ivm freelance werk. Bizar figuur. Zegt psychiater te zijn en zoekt voor meerdere bedrijven. Wil nooit meer info geven. Hij belt ook met nummer 0471435823.

28-09-2017

Ter toevoeging: belt inderdaad graag op zondagen en onmogelijke uren, noemt zich inderdaad Frank. Ene Frank Vandeputte met slechts enkele vrienden en geen profielfoto heeft blijkbaar mijn facebook-profiel bekeken...

28-09-2017

Same story here...ben ook freelancer 2x een gesprek van ongeveer een uur, gaat niet in op de vraag met wie en welk bedrijf je spreekt, luistert niet als je wil afsluiten, is vol lof over zichzelf,... Ook al zeg je 10 maal dat je hem amper begrijpt, blijft maar doorgaan. Ik heb ook de eis gesteld om een mail met meer info te ontvangen en duidelijk gesteld dat ik niet mer telefonisch wil communiceren, waarop hij voor de zoveelste maal, "geachte, bel mij aub" stuurt. Hij stelde zelfs voor om bij mij langs te komen. De bedrijven waarover hij zogezegd "manager" is klinken inderdaad eerder als een gevangenis dan een bedrijf, vroeg zelfs naar mijn maten voor een uniform. Volgens mij hebben we hier te maken met een afgedankte manager, die enorm gefrustreerd is en die voor vrouw en kinderen (hoorde ik ook lawaai maken terwijl hij zogezegd in meeting zat)de schijn moet hoog houden misschien dat hij nog altijd meneer de grote manager is. Conclusie: geen tijd in steken!

28-09-2017

Hij noemt zich "Frank", moet ergens kinderen hebben, en hangt graag de leukste uit ... jammer dat hij zich niet kenbaar maakt

26-09-2017

Ik heb net een bericht ontvangen met de vraag of ik die man dringend kan bellen ivm werk... Bij het opzoeken van zijn nummer kom ik op deze eerdere reacties uit. Bizar... Zou het kunnen dat hij zijn gegevens haalt op Freelance Network? Ik ben freelancer en aan jullie commentaar te horen ben ik niet de enige. Wat baadt heeft die man erbij vraag ik mij af??

07-09-2017

Idem, een keer een uur, een keer anderhalf uur. Belt, legt af (lijn zogezegd onderbroken) en zo stom om zelf terug te bellen. Aanpak klonk heel hitleriaans!

07-09-2017

Heeft mij op een avond om 22.00 uur proberen te bellen en daarna op zondag. Deed zich voor als 'integratiemanager van wel zes bedrijven', maar zijn verhaal was heel warrig. Heeft ook mij anderhalf uur aan de lijn gehouden. Ook bij mij op mijn vraag om het op mail te zetten, is hij niet ingegaan.

05-09-2017

Heeft mij ook reeds diverse keren gebeld. De eerste keer was ik zo onnozel om er een uur mee te bellen omdat die man echt overtuigend was. Heeft trouwens ook met een ander nr gebeld

30-08-2017

Net hetzelfde mee gemaakt. Zoekt zogezegd iemand om mee samen te werken. Echt geen fijne mens, klinkt nogal bedreigend.

29-08-2017

Oei hij heeft mij ook net gebeld!! Ik heb hem gelukkig iets sneller kunnen afwimpelen. Ik ga dat nummer blokkeren.

10-08-2017

Dit nummer belt mij elke dag 's avonds en s'morgens. Ik heb al eens terug gebeld en dan geeft hij zich uit als bedrijfsleider van 11 firma's. Ik ben een life coach en hij zegt dat hij op zoek is naar een coach voor zijn bedrijven. Maandag 7/8/17 heeft hij mij 1u30 aan de praat gehouden op mijn kosten. Als hij mij opbelt en ik neem op dan wordt de verbinding na korte tijd verbroken. Gisteren 4 keer. Ik weiger hem terug te bellen. Ik heb gevraagd alle op mail te zetten via een bericht, maar dat doet hij niet.

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!