Ben je gebeld door het telefoonnummer 0407620699? (0031407620699, +31407620699)

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een ook platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 0407620699.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

06-12-2018

Ben net gebeld. Ik schijn een brief gehad te hebben van De Beheerder? Anyway...als ondernemer heb ik een groot probleem vanaf maart 2019 want er is iets fout gegaan met de tarieven die ik als ondernemer betaal voor elektra etc en bladiebla... Gezegd dat ik als zzp'er werk en niets te maken heb met tarieven voor ondernemers. Toen bleef het stil Ik heb nog een keer "hallo?" geroepen maar het bleef stil. Vervolgens heb ik deze persoon weggedrukt. Misschien allemaal dit bij RADAR leggen. Word steeds vaker gebeld met dank aan KvK. Ik weet dat KvK dat binnenkort niet meer mag doorgeven, alleen geloof ik nu nog niet dat deze terreur straks stopt.

28-11-2018

Persoon die vooral niet luistert en geen antwoord geeft op tegenvragen. Belt naar aanleiding van een "brief over tariefsverlaging" etc........ Wordt vrijpostig en soms verliest hij zijn geduld. Is duidelijk poging tot achterhalen persoonlijke gegevens. Niet op ingaan en ophangen (de telefoon hè)...

16-10-2018

Lijkt phishing naar persoonlijke gegevens nav een vaag verhaal over energietarieven

10-10-2018

Lieden die bellen over tariefsverlaging van energie. Wat hun bedoeling is, is me totaal onduidelijk. Misschien alleen gegevens verzamelen? Niet opnemen lijkt het beste. Of wel opnemen en meteen gaan vloeken. Helpt ook.

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!