Ben je gebeld door het telefoonnummer 0302242523? (0031302242523, +31302242523)

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij ook een platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 0302242523.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

10-06-2018

https://www.fraudehelpdesk.nl/tips/telefoonfraude/ https://www.consuwijzer.nl/telecom-post/vaste-telefonie/privacy/ongewenste-anonieme-telefoontjes https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/telecommunicatie/telefoonnummers/nummers-doorzoeken

08-05-2018

Ben al 9 keer gebeld door dit nummer. Hetzelfde verhaal als bij andere zzp-ers: ze bieden goedkope energie aan. De laatste keren laten ze de telefoon een paar maal overgaan en stoppen ze. Kan het nummer niet integraal worden geblokkeerd?

02-05-2018

het gaat over een wijziging contract van engergie en wijziging tarief die met 15% kan verlagen en die ik als bedrijf/consument kan besparen. laat ik een ding vertelen. het is een callcenter die van alles aan consument loop te slijten. als u niet oplet zit u ergens aan vast waar u later spijt van heb. het is heel simpel om daar heel snel en makkelijk telefonisch van af te komen. u zegt als eerste dat u niet weet hoe die mensen aan uw gegevens komt. en direct met een vervolg zin komt; bel mij nooit meer en je wil beroepen op "recht van verzet" of "Ik maak gebruik van mijn recht van verzet" en dat ze al uw gegevens uit hun systeem gaan halen. en natuurlijk zullen ze zeggen dat het volgens hun niet kan. dan zegt u "haal de mijn gegevens uit uw systeem of ik meld uw bedrijf bij de acm. en natuurlijk zeggen ze dat dat niet mogelijk is. dan kunt u zeggen "als u mijn gegevens niet uit het systeem gaat halen ,ja prima. meld ik het bij acm." acm staat voor "Autoriteit Consument en Markt" www.acm.nl/telemarketing. u kunt ook heel veel info inwinnen bij consuwijzer.nl wees verstandig en op uw hoede. een gewaarschuwd mens tel voor 2 (twee).

01-05-2018

Ze stoppen maar niet met bellen Mijn eerste pakket van 20kg stenen is onderweg naar hun gratis antwoordnummer. Er zit een briefje bij dat zij iedere keer dat zij mij bellen een nieuwe zending verstuurd zal worden. Natuurlijk mijn telefoonnummer niet vermeld :) Wie volgt! Total Nederland N.V. t.a.v. Total Gas & Power Antwoordnummer 1402 2501 VC Den Haag

28-04-2018

Ik kreeg een mevrouw aan de lijn, die mij naar mijn naam vroeg. Toen ik vroeg waar ze voor belde hing ze op. BLOKKEREN!

26-04-2018

Heel irritant, onbeschoft en ze blijft maar doorratelen en zeggen dat ik onbeleefd ben en haar moet laten uitpraten. Vaag verhaal over Total, wat ze zelf waarschijnlijk ook niet begrijpt.

17-04-2018

Ze vertellen leugens om je gegevens te bemachtigen.

14-04-2018

Afgelooen dagen al 14 x gebelt zeer irritant

13-04-2018

Ik sta te trillen op mijn benen! Zeer onbeschoft, onderbrak mij constant en vind dat terecht omdat ik haar ook onderbrak met dat ik geen interesse in lagere energieprijzen heb. Ik kreeg niet eens de kans om te zeggen dat ik geen gas heb, en netto geen stroom afneem vanwege de zonnepanelen. Ik gaf aan dat ik haar onbeschoft vind, nou ze vind mij onbeschoft en ging gewoon verder. Ik zei: u luistert niet naar mij. Nou, zegt zij, u luistert niet naar mij! Ik zei: op deze manier wil ik niet met u praten. Nou, zei ze, ik ook niet met u! -klik- de verbinding had ze verbroken. Onvoorstelbaar, zooo brutaal en ronduit grof!

12-04-2018

opdringerig verhaal, niet opnemen

09-04-2018

Lees eerst de reviews voordat je beantwoord

09-04-2018

Ik kreeg ook een vaag verhaal over gas/electra via Total ofzo, omdat ik ZZP'er ben. Toen ik naar website vroeg en aangaf niks via telefoon te doen, werd hij onvriendelijk. Geen idee of het eerlijke lui zijn.

06-04-2018

Zeer onprofessioneel. Hopelijk wordt deze partij snel aangesproken op haar gedrag.

06-04-2018

vervelend en onvriendelijk

04-04-2018

vervelend niet opnemen

31-03-2018

Onduidelijke naam, onduidelijk verhaal. Iets over gas/electra voor ondernemers op dit adres. Met dank aan de KvK voor open registers voor dit soort lui om je op zaterdag te bellen met een raar vaag verhaal. Ik ben ondernemer, maar op zaterdag ben ik vrij. En als het gaat om gas en licht als ondernemer ben ik al voorzien en niet geïnteresseerd. Wilde idd. ook niet mailen, moest en zou standaard procedure volgen. Ik: ik hang nu op. Staat genoteerd.

29-03-2018

Heb je niks aan energie verkopen wat de Total opwekt. Raar verhaal.

28-03-2018

Heel onduidelijk verhaal over een contract afsluiten voor energie "aansluitend op uw huidige contract". Aangegeven dat ik daar niet nu al iets voor wil afsluiten. Vervoglens wordt er zonder iets te zeggen opgehangen. Typisch oplichters...

28-03-2018

Ze liegen over het aanbod. Geef ze geen persoonlijke gegevens.

26-03-2018

Werken idd inmiddels dezelfde lijsten af ;-( El cheapo call center.. get some new leads sukkels!

22-03-2018

Dit nummer belt mij elke dag, ze weten mijn naam, adres etc en vragen voor mijn persoonlijke data te bevestigen. Ik begin Engels te praten en dan hangen ze meteen op

22-03-2018

Onzin verkopers, halen telefoonnummers uit KVK. Blokkeren

19-03-2018

Net gebeld door dit nummers. Stelletje schoften zijn het, aangegeven dat ik op mijn werk zit en geen tijd heb om hun voorstel te beoordelen. Gevraagd of zij informatie willen mailen en ik dit op een ander tijdstip kan beoordelen. Mevrouw (Samantha) neem ineens mijn gegevens door, ik geef aan dat ik nergens akkoord op geef en eerst een voorstel wil lezen om te kunnen beoordelen of ik een dergelijke keuze maak. Vervolgens eindigt zij het gesprek met: Welkom nieuwe klant!! Dus ik geef haar direct aan dat ik geen klant ben geworden, omdat ik nergens akkoord heb geven voor het sluiten van een overeenkomst. Mevrouw geeft aan dat ze de koppeling al heeft vastgelegd, aangegeven dat ik hier niet van gediend ben. Vervolgens Supervisor aangesproken op agressieve verkoopmethode van zijn medewerker en ik niet akkoord ben met een dergelijke overeenkomst en ik dit ook bevestigd wil zien op mijn mail. Vooralsnog niks ontvangen, mij benieuwen of ze de overeenkomst alsnog sluiten zonder mijn toestemming. Bellen naar dit nummer heeft geen zin, je krijgt een bandje van 5 minuten daarna wordt verbinding verbroken. Pas op voor deze lui!

12-03-2018

Ben zojuist gebeld, gezegd dat ik in het Bel me niet-register sta. Beller bood excuses aan en hing op. Eerst had hij wel in sneltreinvaart een deel van zijn -standaard- verhaal afgedraaid

12-03-2018

Zeggen dat ik (zzp-er, adres via KvK) een bep.tijd energiecontract heb met vaste prijzen en dat ze een aanbieding willen doen. Ik heb juist flexibel contract met wisselende prijzen. Doe eerst beter je huiswerk werk zei ik en toen werd hij boos :-) :-)

12-03-2018

Deze lui moet je gewoon heel lang aan het lijntje houden.. en afsluiten met een nee

09-03-2018

Bellen met een vaag bedrijf kunnen niet tegen een tegen reactie zijn onbeschoft

08-03-2018

onbeschofte rot lui die blijven bellen of schillende nummers uit het hele land, nsbo

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!