Ben je gebeld door het nummer 028089289?

Wie heeft mij gebeld met het nummer 028089289?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij ook een platform ontwikkeld waarbij de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer: 028089289

Beoordelingen

Let op: Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen telefoonnummer om zo minder verdacht over te komen. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

15-01-2019

Ben vandaag ook gebeld op mijn gsm maar heb gesprek gemist. Afzender naam op mijn gsm was “Brussel, Brussels Hiofdstedelijk Gewest”. Heb terug gebeld en kreeg bandje te horen “alle medewerkers zijn in gesprek, gelieve aan de lijn te blijven, uw wachttijd is 1 minuut en .. minuten.” Na zo’n twee minuten kreeg ik te horen dat men mijn oproep niet kon beantwoorden en dat ik moest terugbellen. Niet te vertrouwen

04-12-2018

Ook ik ben hiermede lastig gevallen.

03-12-2018

Ben vandaag ook gebeld op mijn gsm maar heb gesprek gemist. Afzender naam op mijn gsm was “Brussel, Brussels Hiofdstedelijk Gewest”. Heb terug gebeld en kreeg bandje te horen “alle medewerkers zijn in gesprek, gelieve aan de lijn te blijven, uw wachttijd is 1 minuut en .. minuten.” Na zo’n twee minuten kreeg ik te horen dat men mijn oproep niet kon beantwoorden en dat ik moest terugbellen. Ben dat niet van plan.

13-11-2018

Ben ook tweemaal gebeld zie ik nu op gsm, net weergeprobeerd om terug te bellen en "bezet". Publiciteit?! Dit is een soort robotsysteem?!

08-11-2018

Zojuist eerst gebeld op mijn gsm en enkele seconden later op de vaste lijn. Als je opneemt haken ze onmiddellijk in.

08-11-2018

eerst gebeld op mn gsm pak op en leggen af 1,sec later bellen ze op de vaste niet opgenomen dat is,zeker om te zien dat je thuis bent!

07-11-2018

Belt regelmatig ,als je dan opneemt klinkt er een piep en wordt de verbinding verbroken.

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!