Ben je gebeld door het telefoonnummer 28083922?
(003128083922, +3128083922)

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij ook een platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 028083922.


Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwilligen valse, negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.


Beoordelingen

2019-07-12

Net ook opgebeld door dit nummer. Toen ik vroeg om mij de data van alle mails en dergelijke door te geven via mail werd men boos en is de verbinding verbroken.

2019-06-14

Vandaag en gisteren paar keer gebeld door dit nummer, en direct geblokkeerd nav dit forum

2019-05-21

Vandaag gebeld geweest door incassobureau francken dat ik in Februari benaderd zou geweest zijn door een incassobureau (hij kon niet zeggen hetwelke)aangaande openstaand saldo van shop & fly en dat ik dan korting krijg en dergelijke (allez het gekende verhaal) het was een onbekend nummer maar ik ben ook al gebeld door dit nummer . Toen ik hem vroeg achter zijn kvk-nummer gaf hij het nummer "6543790" een kvk-nummer bestaat uit 8 nummers en niet uit 7 nummers.

2019-05-19

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) waarschuwt voor incassobureau Jacobs Bemiddeling die betaling afdwingt voor onterechte rekeningen. Via ConsuWijzer ontvangt de ACM hierover nu veel meldingen. Omdat dit bedrijf nu actief is en consumenten onder druk zet om te betalen, waarschuwt de ACM voor dit bedrijf.2 Feiten ======== 4. Jacobs Bemiddeling staat niet ingeschreven in de Kamer van Koophandel. De rechtspersoonlijkheid van Jacobs Bemiddeling is daarmee onduidelijk. Van Jacobs Bemiddeling is geen website bekend. 5. Uit meldingen die de ACM heeft gekregen blijkt dat Jacobs Bemiddeling consumenten telefonisch benadert en aandringt op betaling van een vordering. Het blijkt dan vaak te gaan om een vordering voor een overeenkomst die tot twee jaar geleden zou zijn gesloten. In het telefoongesprek worden voicelogs afgespeeld van de gesprekken die in het verleden zouden zijn gevoerd. Jacobs Bemiddeling vertelt aan consumenten ook dat zij korting kunnen krijgen op de vordering als zij direct betalen. Als consumenten niet betalen, wordt er gedreigd met een incassobureau, deurwaarder en/of met verder oplopende kosten. 6. Consumenten zeggen in de meldingen dat zij nooit zijn gebeld voor aanbiedingen en niet op de hoogte zijn van een overeenkomst. Andere consumenten laten in meldingen weten tijdig gebruik gemaakt te hebben van hun bedenktijd of de vermeende overeenkomst rechtsgeldig te hebben opgezegd. Ook deze consumenten werden geconfronteerd met een vordering. Ook blijkt uit de meldingen dat consumenten eerst door andere incassobureaus en vervolgens door Jacobs Bemiddeling werden benaderd voor de vorderingen. 7. De namen die consumenten in meldingen noemen waarvoor wordt geïnd zijn All Great Dealz en Shop & Fly. 8. Uit meldingen blijkt dat andere (rechts)personen eerder ook vorderingen inden en/of nog steeds innen voor verschillende van deze namen, te weten: a. AMK Company, Be Clean, Business Collect, Debt Pay, Mediation Agency, The Research en Unic Parts voor Shop&Fly; b. AMK Company, Debt Pay en Herms Incasso voor All Great Dealz. 9. Uit informatie van externe bronnen wordt dit beeld bevestigd. Ook openbare informatie, zoals klachtenfora, laat dit beeld zien.Meer info vind je https://www.acm.nl/nl/publicaties/acm-waarschuwt-voor-incassobureau-jacobs-bemiddeling

2019-05-16

10 dec 2018 ook tel gekregen. Van Nederlandse man die beweerde v incassobbureau te zijn. Had een jaar er voor mij opgegeven om proefpakket van multuvitaminen te krijgen. Had na bevestigibgvh pakket direct terug geannuleerd. Nooit pakket gekregen, noch aanmaning tot betaling gekregen. Was volgens hem per mail verstuurd. Deuh, hij zei je moet je spam controleren ipv verwijderen. Het oorspr bedrag v 49 was nu zgn over de 350 geworden. Toen ik zei daar helemaal niet mee akkoord te zijn, werd hij geïrriteerd en zei dat de rechter dan wel zou beslissen 'tot in de rechtbank' en gooide tel neer. 😡😡

2019-05-10

Ik ben vandaag rond 12.15 ook gebeld door 02 808 39 22 met de melding dat ik sinds 3 januari 2017 ( zeventien)een openstaande rekening van 900€ heb en dat, indien ik niet betaalde , er een deurwaarder zou langs komen om de schuld dan te innen die dan op 4000 € zou komen ....

2019-05-04

Hallo ik kreeg vandaag een telefoon van 028083922 hij zei dat hij van een incassobureau is en dat ik een openstaande schuld heb staan van meer dan 1200 euro en omdat ik zei dat ik niks had ontvangen had ik gezegd dat ik niet betaal zonder een betaling en hij antwoorde opeens dat ik een deurwaarder zal krijgen en dat we elkaar gaan zien in de rechtbank het zou gaan over een reis en hij zou een bandopname van mij hebben maar ik weet daar niks van en ik heb nooit iets gekregen wat kan ik doen in het verleden heb ik al gehad dat ze mijn gegevens gebruiken ik ben radeloos

2019-05-03

Nadat ik dus door dit nummer gebeld werd heb ik dit nummer 's nachts gebeld en was afgesloten , zoals eerder gemeld(ik kreeg "dit nummer is niet toegekend te horen") , vandaag opgebeld door een hollandse dame , anoniem nummer dat incassobedrijf jacobs optreed voor een online bedrijf. Toen ik vroeg jamaar welk online bedrijf begon ze al lastig te worden , ze heeft toen na veel zagen een naam gebrabbeld die me niet bekend voorkwam , toen ik vroeg achter het kvk -nummer (nummer van de kamer van koophandel nodig om handel te mogen drijven, hetzelfde als het handelsregister hier in België) hoorde ik een diepe stilte , toen ik na een tijdje opnieuw vroeg achter de naam van het bedrijf opnieuw stilte. (ze zei op een bepaald ogenblik versta je wel Vlaams terwijl ze met een Hollands accent sprak), daarna kwam ze met het klassieke verhaal 'ik stuur de deurwaarder , ik leg beslag op je rekening , ik kom heel de inboedel leeghalen' Je vliegt de gevangenis in waarop ik zei 'dan hebt u wel een uitspraak van de rechtbank nodig waarop de verbinding verbroken werd. Wordt zo gemiddeld om de 2 maand opgebeld door die idioten.

2019-05-03

Ik werd vandaag omstreeks 13u30 benaderd door dit nummer ‭+32 2 808 39 22‬. Een nederlander zei dat ik een openstaand saldo heb van 900€ voor een reis die wij geboekt zouden hebben en die tickets zouden opgestuurd zijn met de post en al verschillende aanmaningen zou gekregen hebben. Die we uiteraard nooit besteld hebben.Ik in volle paniek naar partner en politie gebeld. Ga klacht indienen.

2019-05-02

Ook voor de derde keer opgebeld door dat vies manneke,zelfde verhaal als bij iedereen. Ik neem niet meer op. Ga mijn annulatie-mail opzoeken en klacht neerleggen bij de politie om toch maar iets in handen te hebben.

2019-05-02

Vandaag ook weer gebeld na enkeld maanden geleden bedreigd te zijn geworden door de firma Jacobs met een gelijkaardig verhaal als zovele op deze pagina. Heb nu telefoon gewoon niet opgenomen. Kan er aan deze praktijk geen einde gesteld worden?

2019-04-30

Nr is zeker niet afgesloten ze hebben mij drie keer proberen te bellen gaat echter niet meer is geblokkeerd

2019-04-30

Gevaarlijk

2019-04-29

Heb het nummer gebeld na middernacht en het blijkt afgesloten te zijn (30/04/2019)

2019-04-29

buy2fly heeft zelfs geen kvk inschrijving bij de Nederlandse kamer van koophandel. Hotelpiccolo BV die de opdracht geeft aan een bepaald bedrijf (bijvoorbeeld mempay bv) om je rekening te debiteren is sinds juni 2018 failliet. Je kan dit opzoeken bij kamer koophandel enkel registreren https://drimble.nl/bedrijf/den-haag/17588928/hotel-piccolo-bv.html

2019-04-25

Vandaag ook voor de tweede keer deze week telefoon van dit nummer. Eerste melding was een reis die ik zou aangekocht hebben begin vorig jaar, tweede keer was een reis die dateerde van 2015. Als ik een reis aan wil kopen ga ik wel naar het reisbureau. En als ze hun gelijk niet halen dreigen ze met advokaten en hun taaltje begint arroganter te worden. Nummer is nu geblokkeerd.

2019-04-18

Bij mij is dit inmiddels al 4j aan de gang. Zit in een schuld van bijna 65000 volgens hun. Alles al aangegeven, maar niks helpt.

2019-04-18

Ik werd vandaag gebeld en er werd me gemeld dat ik in 2016 iets zou besteld hebben. Ik dien volgens hun een bedrag te betalen van 4725€ maar ik ben er zeker van dat ik niets heb besteld. Ze halen het van mijn rekening als ik niet betaal, ik heb hun dan maar gewoon gezegd dat ze moeten doen wat ze moeten doen, maar niet met mijn centen. Pure oplichters. Het nummer dat belde bestaat niet.

2019-04-09

Ik ben gisteren, rond twaalf uur door het nummer +3228083922 opgebeld. Een man vroeg of ik een openstaande schuld(3000€) wilde betalen, Hij zei dat wanneer ik zou meewerken ik een korting zou krijgen en het bedrag zou verminderen naar 500€ maar dan moest ik mijn cardn° en mijn klantenn° geven en met de token voor bancontact homebanking de code moest geven en zij dan zo konden zien of ik in aanmerking zou komen om in schijven terug te betalen, ik zei dat ik niet thuis was en hij zou mij dan s'anderendaags terug bellen wat hij ook deed. Ik zei hem dat hij mij een mail met alle gegevens moest doorsturen en dat ik dan alles zou regelen en dat ik contact heb gehad met mijn bank, toen waren we ineens geen vriendjes meer en hij zou de procedure met de advocaat en de deurwaarder in gang zetten die dan alles ging komen in beslag nemen en ook mijn loon zou aanslagen. Toen werd de telefoon opgegooid. Ik heb dan ook de telefoonnr geblokkeerd op mijn gsm. Ik heb dan contact genomen met de dienst FOD economie op het gratis nummer 0800/12033 Ik kreeg de raad om deze toestand aan te geven op [email protected] Ik zou iedereen aanraden met deze dienst contact op te nemen, zo kan er uiteindelijk iets gedaan worden aan de wanpraktijken.

2019-04-04

Telefoon gekregen van iemand met een Nederlands accent, werkend voor een 'incassobureau'.. Ik zou in augustus 2017 telefonisch toegezegd hebben ivm hotelchecks fzoiets. Ik zou al enkele aanmaningen tot betalen genegeerd hebben, en er zou een gerechterlijke procedure opgestart worden."We zullen hierbij het gesprek afronden en elkaar weerzien voor de rechter" kwam er zéér snel nadat ik zei dat ik dit allemaal nog al louche vond en het ondertussen 1,5 jaar geleden was..

2019-03-14

Ben daarnet ook gebeld door dit nummer met de melding dat ik nog een openstaand saldo had staan. Bij niet betaling krijg ik de gerechtsdeurwaarder aan de deur. Ik heb de meneer aan de andere kant van de lijn beleefd gezegd dat hij kan oprotten en haakte meteen in. Kan hieraan nu echt niets gedaan worden, zodat dit stop?

2019-02-12

Mij ook al verschillende keren gebeld. Heb Testaankoop ingeschakeld. Als iedereen dit eens zou doen, dan worden ze misschien opgerold.

2019-02-07

niet te vertrouwen , ze bellen me jaarlijks een paar keer op . Iedere keer met dreigen , na een paar dagen stopt het ; maar komt nooit iets van in de bus ; bij mij gaat het over een zogenaamd akkoord met ecodienst-online .

2019-02-06

Ik werd net opgebeld vanop 028083922, door een zogenaamd 'bemiddelingsbureau Jacobs uit Groningen'. Het ging erom dat ik een schuld had uitstaan voor een kortingsaccount bij Shop en Fly. Ze lieten mij het bandje van het telefoongesprek horen, nu een jaar geleden, waarin iemand alle voorwaarden en voordelen afratelde en waarop ik dus ook te horen was. Ik meende echter niets te kopen. Nu komt men met die achterstallen en dreigementen. Dat gebeurt zo te zien aan de posts hier al geruime tijd. Kan iemand die bende eens oprollen?

2019-01-26

Vandaag ook opgebeld geweest van dit nr alle reacties gelezen en ik ben al een stuk geruster nu. Ook ik stond 900 euro achter, bij mij idem zoals vele hier, loonbeslag, blokkeren van je rekening, deurwaarders... ik heb de telefoon zelf neergelegd. Ik kijk om melding te maken van dit nr al weet ik niet of het veel zal uithalen. Toch aan iedereen die temaken heeft met zo’n corrupte bende, NIETS BETALEN

2019-01-23

Het belangrijkste is dat iedereen die hiermee te maken heeft gehad een melding doet op: http://meldpunt.belgie.be/ En betaal nooit!

2019-01-19

Ik word. Of wekelijks opgebeld door dit nr,ik neem niet meer op. Ik heb een brief van de ombudienst gekregen waar ik klacht had bij neer ze hebben alles nagegaan bij Proximus enzo van het nr 028083922 en dit is GEEN INCASO bureau maar oplichters!!!!

2019-01-18

Ook ik werd gebeld,ik zei jamaar ik ben daar niet op ingegaan en zou niet weten waarvoor ik moet betalen. Toen zei ik och is toch eens geweest dat de politie waarschuwde voor zo n telefoontjes. Zeiden die personen okee dat word dan loonbeslag en gooide de hoorn neer. Moet ik hier nu stappen voor ondernemen,

2019-01-17

Ik werd net gebeld gebeld door het nummer +3228083922. Een vrouw (met een duidelijk Nederlands accent) sprak mij erover aan dat mijn dossier werd doorgegeven voor een gerechtelijke procedure. Ze hadden een opname van augustus 2017 waarin ik toe heb gezegd op een aanbieding van De Facto. hiervoor werden meermaals herinneringsmails alsook aanmaningen via de post gestuurd. Hier heb ik niets van ontvangen. Omdat ik geschrokken was van het bedrag en mij een rechtzaak boven het hoofd hing werd ik wat nerveus (wat op mijn stem slaat). meteen begon die vrouw enorm onbeleefd: 'U moet tegen mij niet schreeuwen! U bent degene die de afspraken niet nakomt'. Ik bleef ook herhaaldelijk vragen waarover dit ging waarop ze steeds antwoorden: 'zoals ik u nu reeds 5x heb verteld gaat het over De Facto' maar meer informatie kreeg ik niet. Volgens haar zou ik een aangetekend schrijven ontvangen van hun advocaat binnen de 2 dagen. Ben benieuwd! Ik stap alvast naar de politie alsook Proximus op de hoogte stellen.

2019-01-15

Ook ik werd gisteren en vandaag opgebeld. idem dito zoals de andere verhalen hier. Gisteren een vrouw en vandaag een man. Zeer onbeleefde personen die erg dreigend overkomen. Kan hier nu niets aan gedaan worden ? Die dreigementen beginnen me wel de keel uit te hangen. De man gooide daarjuist de telefoon neer omdat ik eiste om alle herinneringsmails alsnog te willen doorsturen ...

2019-01-14

Vandaag opgebeld door een vrouw met duidelijke Nederlands tongval, bewerend van een incassobureau te zijn. Er zou een uitstaande schuld zijn van €900 zijn voor een reis die die besteld werd bij een telefonische enquete. ze beweert een opname te hebben en dat er verscheidene aanmaningen aangetekend zijn opgestuurd zonder gevolg. Deze kan ze niet tonen of opsturen. Er werd gedreigd met blokkering van de rekening, loonsbeslag, gerechtsdeurwaarden, inbeslagname van eigendommen en inboedel en plaatsing op de zwarte lijst. Bij de rechtsdeurwaarder zou de schuld oplopen tot €3000. Ze vraagt € 405 te betalen om het dossier stop te zetten. Bij mijn aanhoudend vragen om bewijsstukken werden de bedreigingen nogmaals aggressiever herhaald en dan opgehangen. Naar 1919 gebeld om telefoonnummer te achterhalen en ben dus hier beland.

2019-01-14

Duidelijk nummer van oplichters. bedreigden mijn cliënte (ik ben haar advocaat) met het blokkeren van de bankrekening indien ze niet onmiddellijk 3200 eur zou storten. pure oplichting.

2019-01-10

Ik heb net telefoontje gekregen dat ik 400 euro moest betalen. ben heel snel in dingen opzoeken dus had al snel door dat het Scam was. dank je wel lieve mensen om jullie ervaring te delen

2019-01-10

vandaag voor de 3 de keer gebeld door dat nr na de 2de keer naar de politie geweest die zijden niet betalen ze moeten aangetekend sturen vandaag zij ik dat ik naar politie geweest ben en ze leggen tel neer

2019-01-09

Voor de derde maal al gebeld op 3 op 2 weken tijd. ben dit kotsbeu. Is ineens van 400 € naar 750 € en als ge dan vraagt om n'een brief te schrijven zeggen ze. dat doen wij niet. Dan hebben ze pech. Ik ga klacht indienen bij de politie voor dit nummer!!!

2019-01-04

Ik werd vandaag 4/1 ook gebeld met de mededeling dat ik in 2017 iets telefonisch zou gekocht hebben. Het zou gaan om een aankoop van 900€. Op heden zouden de intresten al over de 6000€ zijn. De deurwaarder stond klaar om beslag te leggen op al mijn bezittingen. Toen ik antwoorde en het gesprek probeerde af te ronden zei de Nederlandse Mevrouw : dag mevrouw de wanbetaler. Ik laat mij niet beschuldigen voor wanbetaler en zal daarom vandaag nog klacht indienen.

2019-01-03

Deze morgen ben ik terug opgebeld doordat lmistereuse nr die zegden dat ik vandaag iets leer dan 500 euro moest direct overmaken het was zogezegd eeN incassobureau als ik vandaag betaalde kon ik 150euro korting krijgen geb baar de inlichtingendienst gebeld en deze zijden dat het een verdacht br was en dat ik naa de politie moest gaan deze hebben me gezegd zekerniets te betalen ik ben zojuist nogmaals door dat br opgebeld een neem niet meer ip

2018-12-29

Ik werd vandaag 29 december 2018 om 12u20 opgebeld door de nummer +32 2 808 39 22 ze hebben mij over laatst ook al paar keer lastig gebeld om te zeggen dat ik een openstaande bedrag heb van 350 euro. Omdat ik mee akkoord ging met bestelling van iets terwijl ik nooit niks ontvangen heb nooit geen mail gehad en zou rond 2 januari moeten betalen. Want ze hebben alle informatie van mij en ze zouden deurwaarder op mij afsturen. Nu als ze bellen pak ik nooit meer op.

2018-12-21

Ik werd ook meermaals gebeld en heb klacht neer gelegd bij de politie

2018-12-21

ok ik ben dus niet de enigste die deze stalkers aan hun been hebben. Ik heb deze morgen eens kwaad gereageerd en dan werd heel onvriendelijk afgelegd. Heel corrupte boel dus spijtig dat zulke smeerlapperij kan blijven bestaan

2018-12-17

Dag mede pechgenoten vandaag iets voor 17u krijg ik telefoon van het nr 028083922 van een zekere Marcel Kostner dat ik meer dan 4000 euro moet betalen van shop en fly en voordelig winkelen ik heb gezegd dat ik nergens schulden heb en als ik niet zouden ze 4000 euro van mijn rekening halen,ook lieten ze mij een bandje horen waar je alleen ja of neen kon op antwoorden en ik heb alles keurig geannuleerd en heb gezegd dat ik die mails had en hij zei mij om deze door te mailen maar ik heb mij bevraagd en ze hebben mij gezegd niets door te sturen zodat ze niets tegen mij kunnengebruiken dus lieve mensen blokkeer dat nummer of reageer er niet op en zeker niets betalen Hier in België moet men eerst een aangetekend schrijven doen als je niet in orde bent maar dit zijn oplichters die ons geld uit onze zakken willen halen Aan iedereen veel sterkte

2018-12-17

Ook wij werden regelmatig opgebeld door deze oneerlijke mensen. Steeds bedreigingen en zeer agressief. Heb dit nu aangeven aan de overheid:FOD ECONOMIEook aan [email protected]

2018-12-13

Heel herkenbare verhalen hier. Heel agressief, intimiderend en dreigend gesprek gehad. Dus in zekere zin was ik blij dat ik hier ontdekte dat het inderdaad om bedrog gaat en heb meteen de politie verwittigd. Daar kreeg ik het advies om een melding te doen op de het meldpunt.belgie.be op de website van de FOD federale Overheid en van de politie. Even heb ik ook gedacht aan Test-Aankoop maar kennelijk leidt het allemaal tot niets. Toch hoop ik op deze manier het aantal slachtoffers mee te beperken.

2018-12-13

Ben ook door deze telefoonnummer gecontacteerd geweest, maar omdat ik met de auto aan het rijden was heb ik niet opgenomen. Heeft 4X gebeld, en had dan thuis zelf teruggebeld, maar dan ik het bericht dat het telefoonnummer niet in gebruik was. Oplichterij noem ik dat... gewoon niet op reageren en niet opnemen als je het nummer terug ziet.

2018-12-06

Dit nummer belt me nu al 4 maanden bijna dagelijks, dreigend met een deurwaarder voor een zogenaamde aankoop in augustus 2016, met bandmateriaal ter ondersteuning. Het bedrage gaat aslmar naar omhoog, starte bij 700 euro, nu vragen ze 7500 euro. heb het nummer geblokkeerd, maar krijg nu melding dat dit nummer me een boodschap achterlaat, maar bij beluisteren word er een minuut lang niets gezegt.

2018-12-05

Ik heb vorig jaar ook zo'n telefoontje gekregen. Dat was toen een dame. Terugbellen lukte niet ("nummer is niet in gebruik" - huh??), dus opgezocht en blijkbaar waren het oplichters. Ik heb gewoon niets meer gedaan en niets meer vernomen. So far so good. Tot vandaag oproep van 028083922 (òòk "niet in gebruik"). Zeer arrogant manneke dat mij geen woord gunde en maar bleef doorlazen en dreigen om tenslotte de hoorn dicht te gooien. Ook nu ga ik er niet verder op in. Uitschot.

2018-12-04

Ik werd deze morgen gebeld door het nummer 028083922. Een man met Nederlands accent liet me weten een schuld te hebben van meer dan 1700 euro. Ik moest vandaag voor 17h00 rond 500 euro betalen (de kosten werden verminderd, de reden hiervan heeft hij uitgelegd, maar ik begreep het niet goed) of hij zou het incoassobureau verder zijn werk laten doen, een deurwaarder sturen en alles zou via de rechtbank gaan. Hij liet me ook een bandopname horen van een paar jaar geleden toen ik gecontacteerd werd door de firma Shop and Fly. Ik zou in december 2016 een mail hebben gekregen, die ik moest beantwoorden indien ik geen interesse in de aanbieding had. Hier zou een bedrag van 69 euro aan gelinkt zijn indien ik niets liet weten. Eerst heb ik zelf de telefoon neergelegd en hij belde terug met meer bedreigingen, zoals : als u de telefoon neerlegd, dan kan ik voor u niets meer doen en dan gaan we meteen naar de rechtbank !!!!!. Heb hem geantwoord dat ik niet meer kon nakijken of ik al dan niet geweigerd had per mail, maar alleen het feit dat er geen betaling geschiedde was al voldoende bewijs. Toen ik zei dat ik zeker NIETS ging betalen, wenste hij mij nog veel succes met de gerechtelijke procedure en smeet hij de telefoon dicht. Een geluk dat ik via dit kanaal te weten ben gekomen dat het oplichters waren. Ik heb geef nu alles door aan FOD Economie.

2018-12-03

hallo, ik had vandaag net hetzelfde voor, ze laten een bandje afspelen waarop je toestemming geeft om een mail te sturen met info ivm grats vluchten, dit dateerde van 2016. daar ik me niet had afgemeld voor die mail, heb ik "toestemming" gegeven voor 2 pakketten. Ik werd vandaag gecontacteerd om een laatste poging te doen om te een positief eind te komen anders zou het doorgaan naar een gerechtsdeurwaarder. Als ik vandaag betaalde, dan kreeg ik 180€ korting en was het 1000€ ipv 1180€, anders kwamen er nog es 480€ kosten bij voor de deurwaarder en gingen ze mn boel komen opladen. ze noemen geen echte naam, geven ook geen uitleg over het pakket zelf of wat je besteld had, enkel dat ze geen discussie willen en bellen om nog een laatste poging te doen voor een positieve oplossing. Ik heb hiervoor gebeld met testaankoop, dienst ECC (internationaal) en die hebben een aangeraden klacht neer te leggen via www.ombudsmantelecom.be zodat het kan afgesloten worden, aanmelden op de belmijnietmeerlijst helpt idd niet :(

2018-12-03

sorry ze bellen mij altijd op met nr 028083922 voor dat ik hun geld moet de eene keer is het 1150 euro dan 2000 euro vandaag weeral ben dat erg moe ik koop geen reis langst de telefoon het is al de zoveelste keer dat ik opgebeld word ik vind het wel een beetje te ver met die stoute mensen die geld willen aftroggelen van mensen en die menheer is heel stout aan de telefoon het staat op een bantje zegde hij maar als ik vraag om mij iets op mijn mailadres te zetten dat ik bewijs het legt hij op wat kunnen we daar tegen doen

2018-12-01

Ik ben vandaag ook gebeld met de melding dat ze van een incassobureau waren , ze lieten mij een opname bandje horen van juli 2016 en zeiden me dat ik een openstaande schuld heb van meer dan 700 euro , ik moest deze vandaag voor 17 u betalen anders werd er een loonsverlaging aangevraagd via mijn bank of zoiets , ik weet het niet eerlijk gezegd , ze beweren dus dat ik per telefoon een overeenkomst zou hebben aangegaan , ik heb gewoon geluisterd naar iets wat totaal gratis was en dus geen kosten met zich meebracht wat dus nu achteraf betekend dat ik met een openstaande schuld zou staan , wat moet ik hiermee ?

2018-11-30

Ongeveer 18 maanden geleden begon het,er werd 69 € zomaar van mn rekening getrokken zonder ook maar een rekeningnummer door te geven,via mn bank heb ik het nog kunnen terugvorderen en blokkeren.een maand nadien begonnen de telefoontjes,grof,geen woord tussen te krijgen.ik zat met een schuld van 199€,onmiddelijk te betalen of einde van de week een deurwaarder.ik weet zeker dat ik nergens toestemming voor gegeven heb en zeker al niets ondertekend.vandaag zou ik al 500€ schulden hebben.hoe raak je er vanaf?zelfs inschrijven op de bel me niet lijst helpt niet met al die bedriegers.ben het zo beu!!!

2018-11-28

Vandaag gebeld door dit nummer. Ik zou 2000 euro moeten betalen omdat ik in het verleden via telefoon een reis zou hebben geboekt. Ik weet van niets. Ik heb gezegd dat het bedrog is. Hij zei toen dat hij beslag op mijn rekening ging leggen. En haakte in.

2018-11-27

Ben net gebeld geweest en moet 1500 euro betalen . Mijn bank zegt dat ik klacht moet neerleggen bij de politie . Het was een hele arrogante Hollandse vrouw . Ze beweerde mijn rekening te blokkeren . Heeft iemand dit al voorgehad

2018-11-23

Ik ben ook vandaag opgebeld met de melding dat ik een schuld had van 3200€ en die moest dringend betalen en dat ze een deurwaarder ging doorsturen en loodbeslag doen ook lieten ze me een opgenomen gesprek beluisteren ik vroeg om deze door te mailen maar dat kon niet en ik vroeg ook om alles op mail door te sturen en het antwoord was dat het niet kon maar wel de deurwaarder ze hebben maar 1 probleem en dit is dat ik alle gesprekken v/d gsm opneem via call recorder laat ze nu maar komen met hun deurwaarder en ik heb niets getekend ga ze dat zelf eens iemand sturen voor afpersing jammer genoeg raken we niet verder met melding te doen aan politie wat moeten we dan doen ? weet iemand nog een weg of moeten we samen iets doen?

2018-11-23

2 weken terug hebben ze mij ook gebeld, heb toen dit nummer ook opgezocht en na deze site gelezen te hebben, het nummer geblokkeerd. Iedere week proberen ze opnieuw, zie dan gemiste oproepen met n icoon van spam

2018-11-21

Bij mij is het begonnen in oktober 2017 dan heb ik eerst een telefoon gekregen van een reis bedrijf shop en fly. En ze zouden je een brochure overmaken om te zien of je interesse had. die krijg je natuurlijk nooit en dan na twee weken ineens incasse bureau aan de lijn ja u had twee weken de tijd om te reageren en u hebt dat niet gedaan u moet ons 90 euro betalen voor 17u als u dat niet doet komt er veel meer bij. Daarna ben ik er mee naar een bevriende politieagent gegaan hij zij niks betalen en afwachten. Dan is het een tijdje stil geweest maar sinds begin november 2018 beginnen ze weer nu zelfs geen weet gehad van andere telefoon over iets van reizen of eender wat..weer incassobureau moet zeggen heb de eerste keer even gewacht tot ik zeker was dat ze het weer waren en daarna de telefoon opgesmeten. Vandaag was het zelfs zo erg dat ze me tot 6 keer toe hebben terug gebeld zonder resultaat natuurlijk want ik neem niet meer op. Ik ben het echt grondig beu aan het worden heb al een dossier bij een meldpunt en bij de politie, maar heb het gevoel dat hier weinig of niks mee gedaan wordt. Wat moeten we dan doen onze gsm nummer veranderen op den duur... het is een echte schande dat dit kan, en hoe die mensen elke dag zulk werk durven uitvoeren en met een blij gevoel naar huis kunnen gaan s'avonds. Jullie moesten je schamen

2018-11-21

Heb vandaag zelfde meegemaakt. Had openstaande rekening van 400 euro...Ik zei dat ik niets gekocht had dat het me NIETS zei. Zei antwoordde : het is wel een incassobureau he. Ik zei dat ik naar de pers ging. Zei vertelde me dat ze het aan het gerecht ging doorsturen.... Toen haakte ze af.

2018-11-21

ik ben vandaag gebeld door hetzelfde telefoonnummer. De dame, inderdaad met hollands accent, beweerde dat ik een schuld had van 1500 euro na een onbetaalde vakantie of zo. de verbinding was zeer slecht en is uiteindelijk weggevallen. Was ik eventjes in paniek zeg, ook al lijkt het mij sterk dat ik zo'n schuld zou openstaan hebben. 1500 euro is niets dat je even vergeet. Ben ik blij dat dit oplichters blijken te zijn.

2018-11-16

Kan hier voor een klacht ingediend worden? Deed iemand dit al?

2018-11-16

Vandaag ook telefoon gekregen. Ze wisten mijn adres, bankrekening enz. Ze dreigden. Hetzelfde als de verhalen die ik hier lees. Erg!

2018-11-15

Vandaag gebeld een incassobureau, kon hen niet goed verstaan slechte verbinding. Dit zei ik ook, zei die mevrouw dat ik beleeft moest blijven en mij niet moest op winden. Heb nog eens gezegd dat ik maar halve woorden verstond. Ze heeft dan maar opgehangen met het bericht dat ze terug zal bellen. Neem deze telefoon niet op het zijn oplichters

2018-11-14

ze doen zich voor als innigskantoor en zeggen dat je een reis geboekt had al enkele jaren terug en eisen 1475 euro en de deurwaarder word gestuurd vrijdag. Ze hadden zogezegd opgenome bevesting ervan. heb gezegd dat dit niet kon zijn en dan dreigende ze met rechtbank.

2018-11-14

Ze hebben mij ook gebeld vandaag door een vrouw al de 2de keer nu beweerde ze da ik een openstaand rekening heb van 1500 euro en da ze vrijdag men spullen in beslag komen nemen de eerste keer had ik afgelegd en da Warren ze ook aan zegen ik ga straks een klacht gaan indienen want als je naar de numer veld besta het ni

2018-11-14

Hier juist ook telefoon gehad voor achterstallige betaling van 2016. Heb gezegd dat ik de afmeldingen allemaal in mail had staan.moest ze doorsturen en meer had hij niet meer te zeggen aan telefoon

2018-11-14

Vandaag ook gebeld had gezegd dat ik geen tijd had en ze vroegen mij wanneer ze konden terugbellen toen zeiden ze dat zr vrijdag een deurwaarder ging komen.

2018-11-13

Juist opgebeld door dit number, vroeg 210 euro omdat ik via een kortingssite me zo gezegd had ingeschreven en dat ik tot nu toe nog niets gekocht had, ik vertelde dat ik nooi iets kocht via internet, ze had een hollands accent en werd via haar taalgebruikt heel aggressief ik vroeg haar de bewijzen maar daar kan ze niet op antwoorden, ook vroeg ik haar per mail het te bevestigen, ze werd heel boos en zei dat ze alles ging doorgeven via het gerecht als ik die 210 euro niet wou betalen, ze proberen het nu precies met kleinere bedragen, wat was ik superblij als ik het op jullie site allemaal las dat het om oplichting ging, was toch eventjes bang

2018-11-12

Al sinds 2017 krijg ik van dit nr telefoon steeds met tussenpauzes ik heb toen ooit 90 euro betaald voor buy to fly of zo maar ze bellen steeds terug nu is het van shop en fly. Zeer arrogante Nederlanders dreigen met beslag op rekening en deurwaarder maar willen niets op papier zetten je moet onmiddellijk betalen nu zo een 1500 euro.Ze zeggen dat ze na ontvangst een document opsturen. Heb dit gemeld bij FOD economie en ecc (test aankoop) deze zeggen negeren en niet betalen. Heb nu naar politie gebeld zeggen indien klacht bij FOD kan je verder niets meer doen maar blokkeer het nr wat ik nu gedaan heb.

2018-11-12

Eveneens telefoon gekregen van dit nummer. Heb politie ervan verwittigd. Vandaag probeerde ze terug te bellen, maar ik heb dit nummer geblokkeerd. Pech voor hun, maar ik geef hen niks.

2018-11-09

Deze belde mij ook vandaag, een incasso bureau, vrouw met hollands accent. die zei dat ik een rek. van 1500-1800euro moest betalen. ze dreigde met een bandopname die ze hadden van mij, bij mijn weten ben ik zo eens benaderd door puzzel4you, zij hebben mij in 2017 opgebeld om te zeggen dat ik een reis gewonnen had. tijdens dat gesprek was er zo een bandopname gemaakt waarin ik ongewild instem op... mja weet ik zelf niet! als het hen is is dit jammer voor hen want ik heb nog steeds mijn succesvolle uitschrijvings mail van 10/2017 :-) tijdens het gesprek waren ze zogezegd ook mijn rekening aan het blokkeren en maandag zou er hier een deurwaarder moeten staan... (heeft iemand al ene aan zijn deur gehad ondertussen?) bank gebeld, die zeggen dat dit niet zomaar kan. politie gebeld, die moesten lachen met het hele gebeuren want ik was al de 2de die deze ochtend daarvoor contact opnam... ik vraag mij af wat die mensen denken en hoe tevreden die thuiskomen na een dagje werken... hopelijk belt ze mij nog eens op, dan kan ik haar verwijten als het vuil vd straat

2018-11-09

Beste,ik werd vandaag opgebeld door dit nummer: 028083922daar spoorden ze mij aan om achterstallige factuur van ongeveer 1500euro te betalen. ze gebruiken opgenomen gesprek waar ik ook duidelijk in zei dat ik de dienst elk moment kon opzeggen via de mail dat ik zou zogezegd krijgen. ik heb nooit iets ontvangen. dan beëindigden ze het gesprek op brutale manier dat ze een gerechtelijke procedures gingen opstarten en deurwaarden gingen sturen...ik heb het nummer opgezocht op internet en blijkbaar zijn er nog veel mensen die deze nare ervaring hebben meegemaakt.wat moet ik nu doen? moet ik iets ondernemen? melden bij de politie? Kunnen jullie deze criminelen laten stoppen met deze praktijken? Ik had mij nochtans ingeschreven dat ik geen telefonische advertenties meer zou krijgen maar toch kreeg ik nog dergelijke telefoon...

2018-11-08

Hier ook wekelijks gebeld door +3228083922 Bij mij duurt dit grapje al meer dan 2 jaar Ondertussen eisen ze al 6000€ van mij maar als ik onmiddellijk betaal zou het maar 299€ zijn Ik ben het spugzat Zelfs meerdere klachten bij de politie halen niets uit Een mens kan niet eens genieten van zijn oude dag Echte stalkers Wanneer komt daar een einde aan

2018-11-07

zie hier mijn ervaaring: Naar aanleiding van ons telefoongesprek bevestig ik hierbij het volgende: U krijgt de mogelijkheid van DebtPay om de totaalsom van € 1003,- te betalen. Na ontvangst van uw betaling zullen wij er zorg voor dragen dat uw dossier wordt gesloten. De betaling dient gedaan te worden op: IBAN: DE46 5003 0700 3125 0520 01 BIC: ESBK DE FF t.n.v.: Pro GlobalLET OP!: Ten name van ( t.n.v.: ) dient wel correct ingevuld te zijn.onder vermelding van uw naam en factuurnummer: 10917259. Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar: [email protected] onder vermelding van uw naam zodat wij uw dossier kunnen afhandelen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet,Marga Gilbert Algemeen Secretariaat

2018-10-26

Gisteren ook telefoon gehad van dit nummer. Man met hollands accent. Luisterde naar niets wat ik zei. Ik moest tussen 900 en 1000 euro betalen en anders rechtzaak. Hij kon mij geen papieren bezorgen enkel een mail met het te betalen bedrag. Heb nog steeds niets ontvangen. Toen ik vroeg of het van shop and fly was zei hij neen, maar de naam van het bedrijf heb ik na 4 keer herhalen nog niet verstaan. Ging over een kaart en een gratis vliegreis voor 2 personen. Na meer dan 2 jaar nemen ze contact met u op. Is niet gesproken over aanmaningen of niets. Kan toch gewoon niet.

2018-10-25

Deze morgen heb ik ook telefoon gehad (als ik hier ben ik niet de enige vandaag) In begin even verschoten: bedrag iets van 1000, dat verlaagd word door de incasso naar iets van 500 (mmmh geloof al niet echt dat incasso dit doet) Uitleg bedrijf Shop & Fly heeft facturen en aanmaningen gestuurd (nooit ontvangen trouwens) en dossier naar incasso doorgegeven Wanneer ik vragen stelde kreeg ik antwoorden die gewoon belachelijk waren. Uiteindelijk zou ik vandaag moeten betalen of morgen sturen ze een deurwaarder De betaling zou zelfs tijdens het telefoongesprek moeten gebeuren Volgens haar maakt het echt een verschil direct of een uur later betalen (gelukkig weet ik dat dit *** is) Blijven afhouden, ze zou me terugbellen (nog steeds wachtende) Zo even kort de uitleg gedaan, heb je hen ook aan de lijn gehad Je bent niet alleen en hopelijk ben je niet er op in gegaanHeb ondertussen contact opgenomen met politie Hun raad: NEERLEGGEN en vooral NIET BETALEN Ze zijn bekend bij henHeb je hen aan de lijn gehad, bel dan ook de politie Zonder klacht kunnen ze niets doen

2018-10-25

Ik ben vandaag ook opgebeld geweest door dit nr, ik heb zogezegd een openstaand saldo van 495€. Ze hebben mij in 2017 een aangetekende brief geschreven waarvan ik tot nu nog altijd niets van weet. Ik ben ook van plan om dit aan te geven bij de politie.

2018-10-25

ik werd zonet ook gebeld door dit nummer. een vrouw met nederlands accent vertelde me dat ik een openstaande schuld van 1500 euro had. ik vroeg haar wie ze was en toen begon ze zeer agressief te reageren dat ze men rekeningnr kende en ze kon idd de laatste 3 cijfers geven... ze zei me dat de schuld van een shop en fly was van in 2014... en dat ze men rekening ging blokkeren tot deze schuld betaald was. heb direct de bank gebeld en zij vertelde me dat deze dat niet konden en dat het om fraude ging... heb ook klacht neergelegd bij de politie.. ben ik blij dit te lezen en voel me volledig gerustgesteld nu... maar had toch even de schrik van men leven, wist totaal van niks en was zeeer zeker dat ik nergens geen schulden had...

2018-10-25

Ik ben juist opgebeld en direct afgelegd die zijn mij al twee jaar aan lastigvallen. Heb 1 keer is 90 euro betaald en nu vallen ze u weer lastig om te betalen Die houden nooit op en wat ze gestort krijgen hebben ze en hoe minder op den dag hoe agressiever s avonds heb de nummer gewoon geblokkeerd

2018-10-24

Mijn vriendin werd vandaag door dit nummer opgebeld. Zogenoemd incasso bureau, een onvriendelijke vrouw met grof taalgebruik aan de lijn. Ze melden dat er een openstaand factuur van x aantal maanden niet betaald was. Waardoor mijn vriendin haar rekening geblokkeerd zou worden en waarbij ze de openstaande som zouden afhouden. Het zou gaan over een aankoop bij Shop en Go van 80€ Waarbij het openstaand bedrag nu opgelopen was naar 500€ en later in het verhaal naar een aantal 1000€. Bij de vraag om haar relaas te herhalen omdat ze slecht verstaanbaar was werd de vrouw alleen maar onvriendelijker. Met grof taal gebruik en met dewelke ze haar verhaal niet hoefde te herhalen voor mijn vriendin. Mijn vriendin heeft toegesmeten uit frustratie met de woorden dat ze maar een rekening moest opsturen. Vrouw belt terug met de boodschap dat ze dit zullen doen en wenste haar 'veel succes' op een heel sarcastische manier.

2018-10-24

Vandaag kreeg ik ook een belleken van deze. Man die geeft je echt geen tijd om te antwoorden wat een ratelmachien. Hij beloofde mij een deurwaarder, de politie zegt mij deze af te wachten en dan actie te ondernemen. En geen bloedneus bezorgen wat ik de politie vertelde. Dus wachten we en ik beloof nieuws op de afloop ervan.

2018-10-24

Ik werd ook juust gebeld dat ik 1150€ moest betalen en dan lieten ze mij een bandje horen. Ik herinnerde mij dat telefoongesprek maar heb nadien nooit een mail gekregen. Ze dreigden toen ook met deurwaarders. Ik heb toen afgelegd. Ik had schrik maar nu ik dit allemaal lees niet.

2018-10-24

mensen u kunt ook contact opnemen met info.eccbelgium

2018-10-24

ik werd ook gebeld net door deze nummer heel onbeschofte dame. zei mij dat ik 3990 eu tebetalen schuld en toen ik zei dat ik niet zou betalen zei ze 993 eu en is ok . ik zei niks van en toen zei deurwaarder kom zo wandbetaler zei ze heel onbeschoft legde ze neer.

2018-10-24

Bedankt voor het advies om een klacht in te dienen bij FOD Economie. Dat kan via 'Meldpunt', te vinden onderaan op de homepagina van https://economie.fgov.be/nl . Zo heeft de overheid het telefoonnummer van de beller.

2018-10-24

ook juist meegemaakt zeer arrogant als je vraagd om de betalingen door te zenden gebeld met fod economie die vroegen bij meldpunt een klacht te schrijven hoe meer er dat doen hoe vlugger ze kunnen ingrijpen wand er zullen mensen zijn die dit wel gaan betalen

2018-10-24

Net hetzelfde verhaal als ik hier zoveel keer gelezen heb! Ik ben gisteren gebeld 23/10/2018. Ik voelde me eerst niet goed van wat ze allemaal vertelde (ook dame met Nederlands accent). Toen ik om meer uitleg vroeg begon ze agressief te zeggen dat ze alles al gezegd had en dat ik moest luisteren en communiceren!!!! En bleef maar herhalen over deurwaarder en aanmaning van 1000de euro’s... toen ze na 5 keer vroeg of ik ging betalen zei ik nee, zolang ik hier geen bewijzen van heb! Toen zei ze dan heeft u binnenkort de gerechtsdeurwaarder aan de deur! En dan legde ze af! Wat een oplichterij! Door heel snel te praten proberen ze jou te manipuleren! Opgelet hiermee!

2018-10-23

oplichters, en daarbij nog arrogant en agressief ook.

2018-10-23

Ik werd rond 17.30 deze avond gebeld door een vrouw met Nederlands accent ... ze schelde me uit de ik een wan betaler was en dat ik voor de rechtbank het zou mogen gaan uitleggen als ik uitleg vroeg over wat het ging werd ze nog agressiever en heeft dan zonder pardon de tel af geduwd ... ik weet niet over wat dit gaat ik ben altijd correct met al mijn betalingen .... !!! ????

2018-10-22

Ik werd deze morgen ook gebeld door het nummer 028083922. Een vrouw met Nederlands accent liet me weten een schuld te hebben van 3964 euro. Ik moest 1983 euro betalen vandaag of ze zou de deurwaarder, (die meeluisterde??!!) sturen om beslag te leggen op mijn bezittingen en op de gelden op mijn bankrekening. Ze liet me ook een bandopname horen van een paar jaar geleden toen ik gecontacteerd werd door de firma Shop and Fly. Ik reed op dat moment met de auto, dus zou ze later terugbellen om samen met mij via homebanking de overschrijving naar een Europese rekening te doen. Toen ik bij dat tweede gesprek vroeg naar een kostenstaat en bewijzen werd het gesprek grimmig. Toen ik zei dat ik alles ging doorgeven aan Test-Aankoop, werd de vrouw brutaal en na nog een paar dreigementen, smeet ze de telefoon toe. Een geluk dat ik via dit kanaal al wist dat het oplichters waren. Ik heb alles doorgeven aan meldpunt van de FOD Economie.

2018-10-22

Vandaag telefoon gehad van dit nummer. Een hollandse dame van een incassoburo. Vraag ik meer info en wordt ze ontwijkend. Na enkele minuten dreigen met rechtbank en zo. Heel onvriendelijk, arrogant, ... Dank voor de info ivm meldpunt. Ga ik zeker doen. Oplichters moeten er uit en hun truukjes moeten we melden en delen.

2018-10-22

Wat ben ik blij dit te lezen. Ik ben ook opgebeld door dit nummer. Een vrouw met hollands accent die deed alsof ze me eerst niet goed hoorde zodat ik zeker bevestigde dat ik haar hoorde. Dan kon ze me plots heel goed horen. Ze zei me dat ik een openstaande schuld had en dat ik een gerechtsdeurwaarder aan de deur ging krijgen omdat ik een openstaande schuld had. Omdat ik begon door te vragen hoe dit kwam ( ik wist zeker dat ik geen schuld had ) zei ze me dat ik opgebeld was voor een gratis vakantie te krijgen waarop ik zei dat ik dergelijke telefoons niet wens en er nooit op inga zei ze me dat ik geen mail gestuurd had om het stop te zeggen. Omdat ik vroeg welk bedrijf en ze maar ontwekend bleef antwoorden en ik hele tijd bleef vragen van waar het kwam begon ze vrij agressief te zijn in haar toon. Ze zei me dat ze duidelijk gezegd had wie ze was en welk bedrijf toon ik dit ontkende werd ze gelijk kwaad. Ik heb moeten sleuren om te horen te krijgen hoeveel mijn schuld was. Het bleek om 3064 euro te gaan.Ik zei dat is meer dan 3 keer mijn maandloon.Dan kan zomaar niet. Maar toen kwam het aapje. Als ik 993 euro onmiddellijk betaalde ging het zo goed blijven. Anders kwam de deurwaarder en ze gingen beslag leggen op mijn rekening ( wisten blijkbaar laatste cijfers van rekeningnummer ) en gingen deurwaarder sturen om mijn huis leeg te halen. Ik vroeg terug van welk bedrijf het was ( nog steeds geen antwoord ) en wie zei was en toen heeft ze niks meer gezegd nadat ik eens vroeg bent u er nog was het van met schelden komt u nergens hoor. Ik zei toen van ik scheld niet ik vraag uitleg wieu bent welk bedrijf en dat ik van niks wist en toen was het terug van niet te schelden en dat ze deurwaarder ging sturen en toen zei ze verschillende malen van dat ik dus niet akkoord ging en van daag daag en ik zei telkens neen ik wens uitleg en plots was het de deurwaarder zal bij u staan. En telefoon was neer. Ik heb onmiddellijk politie gebeld! Die vond het een raar verhaal en wellicht dat het een oplichting was. Ik moest wel mijn bank verwitttigen. Dan lees ik dit hier en dan ben ik héél blij dat dit bevestigd wordt dat dit oplichting is. Dus lieve mensen bedankt en andere mensen. Opgelet!!! Ze zijn verbaal agressief als ze door hebben dat je argwanend bent.

2018-10-18

Ik ben net ook gebeld door dit nummer. Een mevrouw met de naam Tania, met een nederlands accent. Ik heb het nummer ondertussen geblokkeerd. Wat ik niet snap is dat na zoveel meldingen die oplichters lustig kunnen verder doen.

2018-10-17

Wat ben ik blij dat ik dit dankzij jullie ontdek. Heb zojuist hetzelfde gehad. Had al mijn ouders gebeld om te vragen of ze mij konden helpen voor de betaling. Terwijl ik op hen aan het wachten was toch nog even wat opzoekwerk gedaan en bewijs van acceptatie van annulatie van shop&fly teruggevonden en dan deze site gevonden. 1000x dank. ik ga ook klacht gaan indienen bij politie. dit moet stoppen.

2018-10-16

Ook gebeld geweest, bijna ingetrapt. Oplichterij. Aangegeven bij de politie

2018-10-16

Gisteren 15/10/2018 ben ik wel 20 keer gebeld door dit nummer +3222803922 Ik zou een schuld hebben van 2000 euro Ik was er bijna ingetrapt Aan iedereen die dit leest zeker niet op ingaan want het het zijn OPLICHTERS

2018-10-15

Zonet ook gebeld door dit nummer, dit ging om een zogenaamd incassobureau omtrent een openstaande schuld van meer dan 2000€ over een website genaamd shop & fly of iets in die aard. Toen ik zei hier niets van af te weten lieten ze mij een bandopname horen hierop stopten ze deze en zei ik dat ik hun gegevens onmiddelijk wou om zo naar Testaankoop te kunnen gaan. Ineens werd de man verbaal agressief en haakte in. Dit was het nummer: +3228083922 Ik ga dit allersinds ook aangeven bij de politie, in geen geval betalen!

2018-10-15

Zeer arrogant als je de telefoon opneemt bij dit nummer...man man ...blijkt dus inderdaad te gaan omtrent oplichterij , ik heb het nummer geblokkeerd op mijn iphone..weet niet of het wat zal uithalen ...

2018-10-09

Deze middag opgebeld... Toen ik hoorde dat het om incasso ging, gewoon ingehaakt

2018-10-08

Ik ben vandaag ook gebeld door dat nummer dat is weer een ander nummer dan vorige om geld te eisen. Begin dat zo beu als pap te worden en heb nergens een overeenkomst getekend of niks en toch eisen die geld . Volgens mij dat bureel en shoppen doe je zo is 1 pot nat

2018-10-04

Ik ben vandaag, rond 11.20 uur door het nummer +3228083922 opgebeld. Een mevrouw vroeg of ik een openstaande schuld (die ik niet heb!) wilde betalen. Omdat ik vertelde dat ik geen tijd had, veranderde de mevrouw haar toon in dreigende taal. Het was een mevrouw met nederlands accent. Als ik niet betaal, zou er een deurwaarder langs komen. Ik ga klacht indienen bij de politie en dit melden bij Test Aankoop en FOD economie.

2018-10-03

OPLICHTING, 490 euro over scrijven voor 17.00, zou om 1745 terugbellen. Gegevens overgemaakt aan FOD Economie.

2018-10-03

Ik ben vandaag, ook op de middag, door dit nummer gebeld. Ik heb niet opgenomen.

2018-09-24

Ik ben vandaag, rond twaalf uur door het nummer +3228083922 opgebeld. Een mevrouw vroeg of ik een openstaande schuld(die ik niet heb!) wilde betalen. Omdat ik vertelde dat ik geen tijd had, veranderde de mevrouw haar toon in dreigende taal. Het was een mevrouw met nederlands accent. Als ik niet betaal, zou er een deurwaarder langs komen. Aangezien dit gesprek als dreigend overkwam, heb ik contact genomen met de dienst FOD economie op het gratis nummer 0800/12033 Ik kreeg de raad om deze toestand aan te geven op [email protected] Ik zou iedereen aanraden met deze dienst contact op te nemen, zo kan er uiteindelijk iets gedaan worden aan de wanpraktijken. Als we niets aangeven, blijven deze misdrijven zich verder zetten en vallen er onbewust steeds meer slachtoffers

2018-09-24

Ik ben vandaag al twee keer door hoger vermeld nummer. Ik heb niet opgenomen. Via dit kanaal weet ik dat het een frauduleus nummer is, het is louter oplichterij. Met dank voor de informatie.

2018-09-24

Een vriendin van mij werd door dit nummer gebeld. Zij heeft opgepakt en kreeg een vriendelijke doch arrogante persoon aan de lijn. Het zou een incassobureau zijn die vroeg om een opstaande schuld van 2016 te betalen. Zij was geintimideerd en kreeg schrik doordat ze dreigden met een deurwaarder te sturen maandagmorgend. Heb haar gezegd daar niet te veel van aan te trekken en zeker niet te betalen. Vragend wat ze moest doen kreeg ze volgende info mee:Rekeningnr.: LT67350001000038089696 bedrijf: The Research BG Litouwen e-mail: i@i/aktar.eDus indien dit nummer u belt zeker niet oppakken of u niet laten intimideren.OPLICHTERIJ!!!

2018-09-15

Dit nummer is oplichterij, belde zonet ook naar hier en probeerde geld te krijgen via zogezegde lotterij deelnames

2017-07-26

Ik werd al enkele keren gebeld door dit nummer +3228083922 en het het vervelend omdat je niet weet wie het eigenlijk is de mensen die u bellen met dit nummer komen nog al arogant over en dreigen graag en nog straffer dan is het telkens een ander kantoor of bedrijfs naam die je dan te horen krijgt en dat klopt niet . Daarom vermoed ik dat er een nieuwe methode van oplichting bezig is . Ik heb ook al zelf eens gebeld naar dat nummer maar dan krijg ik te horen dat het nummer niet in gebruik is ik heb zelfs al online op gezocht naar nummer maar kom er ook achter dat het nummer niet bekend is .Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:

[bws_google_captcha]