Ben je gebeld door het nummer 028083922?

Wie heeft mij gebeld met het nummer 028083922?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij ook een platform ontwikkeld waarbij de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer: 028083922

Beoordelingen

Let op: Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen telefoonnummer om zo minder verdacht over te komen. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

13-12-2018

Heel herkenbare verhalen hier. Heel agressief, intimiderend en dreigend gesprek gehad. Dus in zekere zin was ik blij dat ik hier ontdekte dat het inderdaad om bedrog gaat en heb meteen de politie verwittigd. Daar kreeg ik het advies om een melding te doen op de het meldpunt.belgie.be op de website van de FOD federale Overheid en van de politie. Even heb ik ook gedacht aan Test-Aankoop maar kennelijk leidt het allemaal tot niets. Toch hoop ik op deze manier het aantal slachtoffers mee te beperken.

13-12-2018

Ben ook door deze telefoonnummer gecontacteerd geweest, maar omdat ik met de auto aan het rijden was heb ik niet opgenomen. Heeft 4X gebeld, en had dan thuis zelf teruggebeld, maar dan ik het bericht dat het telefoonnummer niet in gebruik was. Oplichterij noem ik dat... gewoon niet op reageren en niet opnemen als je het nummer terug ziet.

06-12-2018

Dit nummer belt me nu al 4 maanden bijna dagelijks, dreigend met een deurwaarder voor een zogenaamde aankoop in augustus 2016, met bandmateriaal ter ondersteuning. Het bedrage gaat aslmar naar omhoog, starte bij 700 euro, nu vragen ze 7500 euro. heb het nummer geblokkeerd, maar krijg nu melding dat dit nummer me een boodschap achterlaat, maar bij beluisteren word er een minuut lang niets gezegt.

05-12-2018

Ik heb vorig jaar ook zo'n telefoontje gekregen. Dat was toen een dame. Terugbellen lukte niet ("nummer is niet in gebruik" - huh??), dus opgezocht en blijkbaar waren het oplichters. Ik heb gewoon niets meer gedaan en niets meer vernomen. So far so good. Tot vandaag oproep van 028083922 (òòk "niet in gebruik"). Zeer arrogant manneke dat mij geen woord gunde en maar bleef doorlazen en dreigen om tenslotte de hoorn dicht te gooien. Ook nu ga ik er niet verder op in. Uitschot.

04-12-2018

Ik werd deze morgen gebeld door het nummer 028083922. Een man met Nederlands accent liet me weten een schuld te hebben van meer dan 1700 euro. Ik moest vandaag voor 17h00 rond 500 euro betalen (de kosten werden verminderd, de reden hiervan heeft hij uitgelegd, maar ik begreep het niet goed) of hij zou het incoassobureau verder zijn werk laten doen, een deurwaarder sturen en alles zou via de rechtbank gaan. Hij liet me ook een bandopname horen van een paar jaar geleden toen ik gecontacteerd werd door de firma Shop and Fly. Ik zou in december 2016 een mail hebben gekregen, die ik moest beantwoorden indien ik geen interesse in de aanbieding had. Hier zou een bedrag van 69 euro aan gelinkt zijn indien ik niets liet weten. Eerst heb ik zelf de telefoon neergelegd en hij belde terug met meer bedreigingen, zoals : als u de telefoon neerlegd, dan kan ik voor u niets meer doen en dan gaan we meteen naar de rechtbank !!!!!. Heb hem geantwoord dat ik niet meer kon nakijken of ik al dan niet geweigerd had per mail, maar alleen het feit dat er geen betaling geschiedde was al voldoende bewijs. Toen ik zei dat ik zeker NIETS ging betalen, wenste hij mij nog veel succes met de gerechtelijke procedure en smeet hij de telefoon dicht. Een geluk dat ik via dit kanaal te weten ben gekomen dat het oplichters waren. Ik heb geef nu alles door aan FOD Economie.

03-12-2018

hallo, ik had vandaag net hetzelfde voor, ze laten een bandje afspelen waarop je toestemming geeft om een mail te sturen met info ivm grats vluchten, dit dateerde van 2016. daar ik me niet had afgemeld voor die mail, heb ik "toestemming" gegeven voor 2 pakketten. Ik werd vandaag gecontacteerd om een laatste poging te doen om te een positief eind te komen anders zou het doorgaan naar een gerechtsdeurwaarder. Als ik vandaag betaalde, dan kreeg ik 180€ korting en was het 1000€ ipv 1180€, anders kwamen er nog es 480€ kosten bij voor de deurwaarder en gingen ze mn boel komen opladen. ze noemen geen echte naam, geven ook geen uitleg over het pakket zelf of wat je besteld had, enkel dat ze geen discussie willen en bellen om nog een laatste poging te doen voor een positieve oplossing. Ik heb hiervoor gebeld met testaankoop, dienst ECC (internationaal) en die hebben een aangeraden klacht neer te leggen via www.ombudsmantelecom.be zodat het kan afgesloten worden, aanmelden op de belmijnietmeerlijst helpt idd niet :(

03-12-2018

sorry ze bellen mij altijd op met nr 028083922 voor dat ik hun geld moet de eene keer is het 1150 euro dan 2000 euro vandaag weeral ben dat erg moe ik koop geen reis langst de telefoon het is al de zoveelste keer dat ik opgebeld word ik vind het wel een beetje te ver met die stoute mensen die geld willen aftroggelen van mensen en die menheer is heel stout aan de telefoon het staat op een bantje zegde hij maar als ik vraag om mij iets op mijn mailadres te zetten dat ik bewijs het legt hij op wat kunnen we daar tegen doen

01-12-2018

Ik ben vandaag ook gebeld met de melding dat ze van een incassobureau waren , ze lieten mij een opname bandje horen van juli 2016 en zeiden me dat ik een openstaande schuld heb van meer dan 700 euro , ik moest deze vandaag voor 17 u betalen anders werd er een loonsverlaging aangevraagd via mijn bank of zoiets , ik weet het niet eerlijk gezegd , ze beweren dus dat ik per telefoon een overeenkomst zou hebben aangegaan , ik heb gewoon geluisterd naar iets wat totaal gratis was en dus geen kosten met zich meebracht wat dus nu achteraf betekend dat ik met een openstaande schuld zou staan , wat moet ik hiermee ?

30-11-2018

Ongeveer 18 maanden geleden begon het,er werd 69 € zomaar van mn rekening getrokken zonder ook maar een rekeningnummer door te geven,via mn bank heb ik het nog kunnen terugvorderen en blokkeren.een maand nadien begonnen de telefoontjes,grof,geen woord tussen te krijgen.ik zat met een schuld van 199€,onmiddelijk te betalen of einde van de week een deurwaarder.ik weet zeker dat ik nergens toestemming voor gegeven heb en zeker al niets ondertekend.vandaag zou ik al 500€ schulden hebben.hoe raak je er vanaf?zelfs inschrijven op de bel me niet lijst helpt niet met al die bedriegers.ben het zo beu!!!

28-11-2018

Vandaag gebeld door dit nummer. Ik zou 2000 euro moeten betalen omdat ik in het verleden via telefoon een reis zou hebben geboekt. Ik weet van niets. Ik heb gezegd dat het bedrog is. Hij zei toen dat hij beslag op mijn rekening ging leggen. En haakte in.

27-11-2018

Ben net gebeld geweest en moet 1500 euro betalen . Mijn bank zegt dat ik klacht moet neerleggen bij de politie . Het was een hele arrogante Hollandse vrouw . Ze beweerde mijn rekening te blokkeren . Heeft iemand dit al voorgehad

23-11-2018

Ik ben ook vandaag opgebeld met de melding dat ik een schuld had van 3200€ en die moest dringend betalen en dat ze een deurwaarder ging doorsturen en loodbeslag doen ook lieten ze me een opgenomen gesprek beluisteren ik vroeg om deze door te mailen maar dat kon niet en ik vroeg ook om alles op mail door te sturen en het antwoord was dat het niet kon maar wel de deurwaarder ze hebben maar 1 probleem en dit is dat ik alle gesprekken v/d gsm opneem via call recorder laat ze nu maar komen met hun deurwaarder en ik heb niets getekend ga ze dat zelf eens iemand sturen voor afpersing jammer genoeg raken we niet verder met melding te doen aan politie wat moeten we dan doen ? weet iemand nog een weg of moeten we samen iets doen?

23-11-2018

2 weken terug hebben ze mij ook gebeld, heb toen dit nummer ook opgezocht en na deze site gelezen te hebben, het nummer geblokkeerd. Iedere week proberen ze opnieuw, zie dan gemiste oproepen met n icoon van spam

21-11-2018

Bij mij is het begonnen in oktober 2017 dan heb ik eerst een telefoon gekregen van een reis bedrijf shop en fly. En ze zouden je een brochure overmaken om te zien of je interesse had. die krijg je natuurlijk nooit en dan na twee weken ineens incasse bureau aan de lijn ja u had twee weken de tijd om te reageren en u hebt dat niet gedaan u moet ons 90 euro betalen voor 17u als u dat niet doet komt er veel meer bij. Daarna ben ik er mee naar een bevriende politieagent gegaan hij zij niks betalen en afwachten. Dan is het een tijdje stil geweest maar sinds begin november 2018 beginnen ze weer nu zelfs geen weet gehad van andere telefoon over iets van reizen of eender wat..weer incassobureau moet zeggen heb de eerste keer even gewacht tot ik zeker was dat ze het weer waren en daarna de telefoon opgesmeten. Vandaag was het zelfs zo erg dat ze me tot 6 keer toe hebben terug gebeld zonder resultaat natuurlijk want ik neem niet meer op. Ik ben het echt grondig beu aan het worden heb al een dossier bij een meldpunt en bij de politie, maar heb het gevoel dat hier weinig of niks mee gedaan wordt. Wat moeten we dan doen onze gsm nummer veranderen op den duur... het is een echte schande dat dit kan, en hoe die mensen elke dag zulk werk durven uitvoeren en met een blij gevoel naar huis kunnen gaan s'avonds. Jullie moesten je schamen

21-11-2018

Heb vandaag zelfde meegemaakt. Had openstaande rekening van 400 euro...Ik zei dat ik niets gekocht had dat het me NIETS zei. Zei antwoordde : het is wel een incassobureau he. Ik zei dat ik naar de pers ging. Zei vertelde me dat ze het aan het gerecht ging doorsturen.... Toen haakte ze af.

21-11-2018

ik ben vandaag gebeld door hetzelfde telefoonnummer. De dame, inderdaad met hollands accent, beweerde dat ik een schuld had van 1500 euro na een onbetaalde vakantie of zo. de verbinding was zeer slecht en is uiteindelijk weggevallen. Was ik eventjes in paniek zeg, ook al lijkt het mij sterk dat ik zo'n schuld zou openstaan hebben. 1500 euro is niets dat je even vergeet. Ben ik blij dat dit oplichters blijken te zijn.

16-11-2018

Kan hier voor een klacht ingediend worden? Deed iemand dit al?

16-11-2018

Vandaag ook telefoon gekregen. Ze wisten mijn adres, bankrekening enz. Ze dreigden. Hetzelfde als de verhalen die ik hier lees. Erg!

15-11-2018

Vandaag gebeld een incassobureau, kon hen niet goed verstaan slechte verbinding. Dit zei ik ook, zei die mevrouw dat ik beleeft moest blijven en mij niet moest op winden. Heb nog eens gezegd dat ik maar halve woorden verstond. Ze heeft dan maar opgehangen met het bericht dat ze terug zal bellen. Neem deze telefoon niet op het zijn oplichters

14-11-2018

ze doen zich voor als innigskantoor en zeggen dat je een reis geboekt had al enkele jaren terug en eisen 1475 euro en de deurwaarder word gestuurd vrijdag. Ze hadden zogezegd opgenome bevesting ervan. heb gezegd dat dit niet kon zijn en dan dreigende ze met rechtbank.

14-11-2018

Ze hebben mij ook gebeld vandaag door een vrouw al de 2de keer nu beweerde ze da ik een openstaand rekening heb van 1500 euro en da ze vrijdag men spullen in beslag komen nemen de eerste keer had ik afgelegd en da Warren ze ook aan zegen ik ga straks een klacht gaan indienen want als je naar de numer veld besta het ni

14-11-2018

Hier juist ook telefoon gehad voor achterstallige betaling van 2016. Heb gezegd dat ik de afmeldingen allemaal in mail had staan.moest ze doorsturen en meer had hij niet meer te zeggen aan telefoon

14-11-2018

Vandaag ook gebeld had gezegd dat ik geen tijd had en ze vroegen mij wanneer ze konden terugbellen toen zeiden ze dat zr vrijdag een deurwaarder ging komen.

13-11-2018

Juist opgebeld door dit number, vroeg 210 euro omdat ik via een kortingssite me zo gezegd had ingeschreven en dat ik tot nu toe nog niets gekocht had, ik vertelde dat ik nooi iets kocht via internet, ze had een hollands accent en werd via haar taalgebruikt heel aggressief ik vroeg haar de bewijzen maar daar kan ze niet op antwoorden, ook vroeg ik haar per mail het te bevestigen, ze werd heel boos en zei dat ze alles ging doorgeven via het gerecht als ik die 210 euro niet wou betalen, ze proberen het nu precies met kleinere bedragen, wat was ik superblij als ik het op jullie site allemaal las dat het om oplichting ging, was toch eventjes bang

12-11-2018

Al sinds 2017 krijg ik van dit nr telefoon steeds met tussenpauzes ik heb toen ooit 90 euro betaald voor buy to fly of zo maar ze bellen steeds terug nu is het van shop en fly. Zeer arrogante Nederlanders dreigen met beslag op rekening en deurwaarder maar willen niets op papier zetten je moet onmiddellijk betalen nu zo een 1500 euro.Ze zeggen dat ze na ontvangst een document opsturen. Heb dit gemeld bij FOD economie en ecc (test aankoop) deze zeggen negeren en niet betalen. Heb nu naar politie gebeld zeggen indien klacht bij FOD kan je verder niets meer doen maar blokkeer het nr wat ik nu gedaan heb.

12-11-2018

Eveneens telefoon gekregen van dit nummer. Heb politie ervan verwittigd. Vandaag probeerde ze terug te bellen, maar ik heb dit nummer geblokkeerd. Pech voor hun, maar ik geef hen niks.

09-11-2018

Deze belde mij ook vandaag, een incasso bureau, vrouw met hollands accent. die zei dat ik een rek. van 1500-1800euro moest betalen. ze dreigde met een bandopname die ze hadden van mij, bij mijn weten ben ik zo eens benaderd door puzzel4you, zij hebben mij in 2017 opgebeld om te zeggen dat ik een reis gewonnen had. tijdens dat gesprek was er zo een bandopname gemaakt waarin ik ongewild instem op... mja weet ik zelf niet! als het hen is is dit jammer voor hen want ik heb nog steeds mijn succesvolle uitschrijvings mail van 10/2017 :-) tijdens het gesprek waren ze zogezegd ook mijn rekening aan het blokkeren en maandag zou er hier een deurwaarder moeten staan... (heeft iemand al ene aan zijn deur gehad ondertussen?) bank gebeld, die zeggen dat dit niet zomaar kan. politie gebeld, die moesten lachen met het hele gebeuren want ik was al de 2de die deze ochtend daarvoor contact opnam... ik vraag mij af wat die mensen denken en hoe tevreden die thuiskomen na een dagje werken... hopelijk belt ze mij nog eens op, dan kan ik haar verwijten als het vuil vd straat

09-11-2018

Beste, ik werd vandaag opgebeld door dit nummer: 028083922 daar spoorden ze mij aan om achterstallige factuur van ongeveer 1500euro te betalen. ze gebruiken opgenomen gesprek waar ik ook duidelijk in zei dat ik de dienst elk moment kon opzeggen via de mail dat ik zou zogezegd krijgen. ik heb nooit iets ontvangen. dan beëindigden ze het gesprek op brutale manier dat ze een gerechtelijke procedures gingen opstarten en deurwaarden gingen sturen... ik heb het nummer opgezocht op internet en blijkbaar zijn er nog veel mensen die deze nare ervaring hebben meegemaakt. wat moet ik nu doen? moet ik iets ondernemen? melden bij de politie? Kunnen jullie deze criminelen laten stoppen met deze praktijken? Ik had mij nochtans ingeschreven dat ik geen telefonische advertenties meer zou krijgen maar toch kreeg ik nog dergelijke telefoon...

08-11-2018

Hier ook wekelijks gebeld door +3228083922 Bij mij duurt dit grapje al meer dan 2 jaar Ondertussen eisen ze al 6000€ van mij maar als ik onmiddellijk betaal zou het maar 299€ zijn Ik ben het spugzat Zelfs meerdere klachten bij de politie halen niets uit Een mens kan niet eens genieten van zijn oude dag Echte stalkers Wanneer komt daar een einde aan

07-11-2018

zie hier mijn ervaaring: Naar aanleiding van ons telefoongesprek bevestig ik hierbij het volgende: U krijgt de mogelijkheid van DebtPay om de totaalsom van € 1003,- te betalen. Na ontvangst van uw betaling zullen wij er zorg voor dragen dat uw dossier wordt gesloten. De betaling dient gedaan te worden op: IBAN: DE46 5003 0700 3125 0520 01 BIC: ESBK DE FF t.n.v.: Pro Global LET OP!: Ten name van ( t.n.v.: ) dient wel correct ingevuld te zijn. onder vermelding van uw naam en factuurnummer: 10917259. Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar: info@debtpay.eu onder vermelding van uw naam zodat wij uw dossier kunnen afhandelen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Marga Gilbert Algemeen Secretariaat

26-10-2018

Gisteren ook telefoon gehad van dit nummer. Man met hollands accent. Luisterde naar niets wat ik zei. Ik moest tussen 900 en 1000 euro betalen en anders rechtzaak. Hij kon mij geen papieren bezorgen enkel een mail met het te betalen bedrag. Heb nog steeds niets ontvangen. Toen ik vroeg of het van shop and fly was zei hij neen, maar de naam van het bedrijf heb ik na 4 keer herhalen nog niet verstaan. Ging over een kaart en een gratis vliegreis voor 2 personen. Na meer dan 2 jaar nemen ze contact met u op. Is niet gesproken over aanmaningen of niets. Kan toch gewoon niet.

25-10-2018

Deze morgen heb ik ook telefoon gehad (als ik hier ben ik niet de enige vandaag) In begin even verschoten: bedrag iets van 1000, dat verlaagd word door de incasso naar iets van 500 (mmmh geloof al niet echt dat incasso dit doet) Uitleg bedrijf Shop & Fly heeft facturen en aanmaningen gestuurd (nooit ontvangen trouwens) en dossier naar incasso doorgegeven Wanneer ik vragen stelde kreeg ik antwoorden die gewoon belachelijk waren. Uiteindelijk zou ik vandaag moeten betalen of morgen sturen ze een deurwaarder De betaling zou zelfs tijdens het telefoongesprek moeten gebeuren Volgens haar maakt het echt een verschil direct of een uur later betalen (gelukkig weet ik dat dit *** is) Blijven afhouden, ze zou me terugbellen (nog steeds wachtende) Zo even kort de uitleg gedaan, heb je hen ook aan de lijn gehad Je bent niet alleen en hopelijk ben je niet er op in gegaan Heb ondertussen contact opgenomen met politie Hun raad: NEERLEGGEN en vooral NIET BETALEN Ze zijn bekend bij hen Heb je hen aan de lijn gehad, bel dan ook de politie Zonder klacht kunnen ze niets doen

25-10-2018

Ik ben vandaag ook opgebeld geweest door dit nr, ik heb zogezegd een openstaand saldo van 495€. Ze hebben mij in 2017 een aangetekende brief geschreven waarvan ik tot nu nog altijd niets van weet. Ik ben ook van plan om dit aan te geven bij de politie.

25-10-2018

ik werd zonet ook gebeld door dit nummer. een vrouw met nederlands accent vertelde me dat ik een openstaande schuld van 1500 euro had. ik vroeg haar wie ze was en toen begon ze zeer agressief te reageren dat ze men rekeningnr kende en ze kon idd de laatste 3 cijfers geven... ze zei me dat de schuld van een shop en fly was van in 2014... en dat ze men rekening ging blokkeren tot deze schuld betaald was. heb direct de bank gebeld en zij vertelde me dat deze dat niet konden en dat het om fraude ging... heb ook klacht neergelegd bij de politie.. ben ik blij dit te lezen en voel me volledig gerustgesteld nu... maar had toch even de schrik van men leven, wist totaal van niks en was zeeer zeker dat ik nergens geen schulden had...

25-10-2018

Ik ben juist opgebeld en direct afgelegd die zijn mij al twee jaar aan lastigvallen. Heb 1 keer is 90 euro betaald en nu vallen ze u weer lastig om te betalen Die houden nooit op en wat ze gestort krijgen hebben ze en hoe minder op den dag hoe agressiever s avonds heb de nummer gewoon geblokkeerd

24-10-2018

Mijn vriendin werd vandaag door dit nummer opgebeld. Zogenoemd incasso bureau, een onvriendelijke vrouw met grof taalgebruik aan de lijn. Ze melden dat er een openstaand factuur van x aantal maanden niet betaald was. Waardoor mijn vriendin haar rekening geblokkeerd zou worden en waarbij ze de openstaande som zouden afhouden. Het zou gaan over een aankoop bij Shop en Go van 80€ Waarbij het openstaand bedrag nu opgelopen was naar 500€ en later in het verhaal naar een aantal 1000€. Bij de vraag om haar relaas te herhalen omdat ze slecht verstaanbaar was werd de vrouw alleen maar onvriendelijker. Met grof taal gebruik en met dewelke ze haar verhaal niet hoefde te herhalen voor mijn vriendin. Mijn vriendin heeft toegesmeten uit frustratie met de woorden dat ze maar een rekening moest opsturen. Vrouw belt terug met de boodschap dat ze dit zullen doen en wenste haar 'veel succes' op een heel sarcastische manier.

24-10-2018

Vandaag kreeg ik ook een belleken van deze. Man die geeft je echt geen tijd om te antwoorden wat een ratelmachien. Hij beloofde mij een deurwaarder, de politie zegt mij deze af te wachten en dan actie te ondernemen. En geen bloedneus bezorgen wat ik de politie vertelde. Dus wachten we en ik beloof nieuws op de afloop ervan.

24-10-2018

Ik werd ook juust gebeld dat ik 1150€ moest betalen en dan lieten ze mij een bandje horen. Ik herinnerde mij dat telefoongesprek maar heb nadien nooit een mail gekregen. Ze dreigden toen ook met deurwaarders. Ik heb toen afgelegd. Ik had schrik maar nu ik dit allemaal lees niet.

24-10-2018

mensen u kunt ook contact opnemen met info.eccbelgium

24-10-2018

ik werd ook gebeld net door deze nummer heel onbeschofte dame. zei mij dat ik 3990 eu tebetalen schuld en toen ik zei dat ik niet zou betalen zei ze 993 eu en is ok . ik zei niks van en toen zei deurwaarder kom zo wandbetaler zei ze heel onbeschoft legde ze neer.

24-10-2018

Bedankt voor het advies om een klacht in te dienen bij FOD Economie. Dat kan via 'Meldpunt', te vinden onderaan op de homepagina van https://economie.fgov.be/nl . Zo heeft de overheid het telefoonnummer van de beller.

24-10-2018

ook juist meegemaakt zeer arrogant als je vraagd om de betalingen door te zenden gebeld met fod economie die vroegen bij meldpunt een klacht te schrijven hoe meer er dat doen hoe vlugger ze kunnen ingrijpen wand er zullen mensen zijn die dit wel gaan betalen

24-10-2018

Net hetzelfde verhaal als ik hier zoveel keer gelezen heb! Ik ben gisteren gebeld 23/10/2018. Ik voelde me eerst niet goed van wat ze allemaal vertelde (ook dame met Nederlands accent). Toen ik om meer uitleg vroeg begon ze agressief te zeggen dat ze alles al gezegd had en dat ik moest luisteren en communiceren!!!! En bleef maar herhalen over deurwaarder en aanmaning van 1000de euro’s... toen ze na 5 keer vroeg of ik ging betalen zei ik nee, zolang ik hier geen bewijzen van heb! Toen zei ze dan heeft u binnenkort de gerechtsdeurwaarder aan de deur! En dan legde ze af! Wat een oplichterij! Door heel snel te praten proberen ze jou te manipuleren! Opgelet hiermee!

23-10-2018

oplichters, en daarbij nog arrogant en agressief ook.

23-10-2018

Ik werd rond 17.30 deze avond gebeld door een vrouw met Nederlands accent ... ze schelde me uit de ik een wan betaler was en dat ik voor de rechtbank het zou mogen gaan uitleggen als ik uitleg vroeg over wat het ging werd ze nog agressiever en heeft dan zonder pardon de tel af geduwd ... ik weet niet over wat dit gaat ik ben altijd correct met al mijn betalingen .... !!! ????

22-10-2018

Ik werd deze morgen ook gebeld door het nummer 028083922. Een vrouw met Nederlands accent liet me weten een schuld te hebben van 3964 euro. Ik moest 1983 euro betalen vandaag of ze zou de deurwaarder, (die meeluisterde??!!) sturen om beslag te leggen op mijn bezittingen en op de gelden op mijn bankrekening. Ze liet me ook een bandopname horen van een paar jaar geleden toen ik gecontacteerd werd door de firma Shop and Fly. Ik reed op dat moment met de auto, dus zou ze later terugbellen om samen met mij via homebanking de overschrijving naar een Europese rekening te doen. Toen ik bij dat tweede gesprek vroeg naar een kostenstaat en bewijzen werd het gesprek grimmig. Toen ik zei dat ik alles ging doorgeven aan Test-Aankoop, werd de vrouw brutaal en na nog een paar dreigementen, smeet ze de telefoon toe. Een geluk dat ik via dit kanaal al wist dat het oplichters waren. Ik heb alles doorgeven aan meldpunt van de FOD Economie.

22-10-2018

Vandaag telefoon gehad van dit nummer. Een hollandse dame van een incassoburo. Vraag ik meer info en wordt ze ontwijkend. Na enkele minuten dreigen met rechtbank en zo. Heel onvriendelijk, arrogant, ... Dank voor de info ivm meldpunt. Ga ik zeker doen. Oplichters moeten er uit en hun truukjes moeten we melden en delen.

22-10-2018

Wat ben ik blij dit te lezen. Ik ben ook opgebeld door dit nummer. Een vrouw met hollands accent die deed alsof ze me eerst niet goed hoorde zodat ik zeker bevestigde dat ik haar hoorde. Dan kon ze me plots heel goed horen. Ze zei me dat ik een openstaande schuld had en dat ik een gerechtsdeurwaarder aan de deur ging krijgen omdat ik een openstaande schuld had. Omdat ik begon door te vragen hoe dit kwam ( ik wist zeker dat ik geen schuld had ) zei ze me dat ik opgebeld was voor een gratis vakantie te krijgen waarop ik zei dat ik dergelijke telefoons niet wens en er nooit op inga zei ze me dat ik geen mail gestuurd had om het stop te zeggen. Omdat ik vroeg welk bedrijf en ze maar ontwekend bleef antwoorden en ik hele tijd bleef vragen van waar het kwam begon ze vrij agressief te zijn in haar toon. Ze zei me dat ze duidelijk gezegd had wie ze was en welk bedrijf toon ik dit ontkende werd ze gelijk kwaad. Ik heb moeten sleuren om te horen te krijgen hoeveel mijn schuld was. Het bleek om 3064 euro te gaan.Ik zei dat is meer dan 3 keer mijn maandloon.Dan kan zomaar niet. Maar toen kwam het aapje. Als ik 993 euro onmiddellijk betaalde ging het zo goed blijven. Anders kwam de deurwaarder en ze gingen beslag leggen op mijn rekening ( wisten blijkbaar laatste cijfers van rekeningnummer ) en gingen deurwaarder sturen om mijn huis leeg te halen. Ik vroeg terug van welk bedrijf het was ( nog steeds geen antwoord ) en wie zei was en toen heeft ze niks meer gezegd nadat ik eens vroeg bent u er nog was het van met schelden komt u nergens hoor. Ik zei toen van ik scheld niet ik vraag uitleg wieu bent welk bedrijf en dat ik van niks wist en toen was het terug van niet te schelden en dat ze deurwaarder ging sturen en toen zei ze verschillende malen van dat ik dus niet akkoord ging en van daag daag en ik zei telkens neen ik wens uitleg en plots was het de deurwaarder zal bij u staan. En telefoon was neer. Ik heb onmiddellijk politie gebeld! Die vond het een raar verhaal en wellicht dat het een oplichting was. Ik moest wel mijn bank verwitttigen. Dan lees ik dit hier en dan ben ik héél blij dat dit bevestigd wordt dat dit oplichting is. Dus lieve mensen bedankt en andere mensen. Opgelet!!! Ze zijn verbaal agressief als ze door hebben dat je argwanend bent.

18-10-2018

Ik ben net ook gebeld door dit nummer. Een mevrouw met de naam Tania, met een nederlands accent. Ik heb het nummer ondertussen geblokkeerd. Wat ik niet snap is dat na zoveel meldingen die oplichters lustig kunnen verder doen.

17-10-2018

Wat ben ik blij dat ik dit dankzij jullie ontdek. Heb zojuist hetzelfde gehad. Had al mijn ouders gebeld om te vragen of ze mij konden helpen voor de betaling. Terwijl ik op hen aan het wachten was toch nog even wat opzoekwerk gedaan en bewijs van acceptatie van annulatie van shop&fly teruggevonden en dan deze site gevonden. 1000x dank. ik ga ook klacht gaan indienen bij politie. dit moet stoppen.

16-10-2018

Ook gebeld geweest, bijna ingetrapt. Oplichterij. Aangegeven bij de politie

16-10-2018

Gisteren 15/10/2018 ben ik wel 20 keer gebeld door dit nummer +3222803922 Ik zou een schuld hebben van 2000 euro Ik was er bijna ingetrapt Aan iedereen die dit leest zeker niet op ingaan want het het zijn OPLICHTERS

15-10-2018

Zonet ook gebeld door dit nummer, dit ging om een zogenaamd incassobureau omtrent een openstaande schuld van meer dan 2000€ over een website genaamd shop & fly of iets in die aard. Toen ik zei hier niets van af te weten lieten ze mij een bandopname horen hierop stopten ze deze en zei ik dat ik hun gegevens onmiddelijk wou om zo naar Testaankoop te kunnen gaan. Ineens werd de man verbaal agressief en haakte in. Dit was het nummer: +3228083922 Ik ga dit allersinds ook aangeven bij de politie, in geen geval betalen!

15-10-2018

Zeer arrogant als je de telefoon opneemt bij dit nummer...man man ...blijkt dus inderdaad te gaan omtrent oplichterij , ik heb het nummer geblokkeerd op mijn iphone..weet niet of het wat zal uithalen ...

09-10-2018

Deze middag opgebeld... Toen ik hoorde dat het om incasso ging, gewoon ingehaakt

08-10-2018

Ik ben vandaag ook gebeld door dat nummer dat is weer een ander nummer dan vorige om geld te eisen. Begin dat zo beu als pap te worden en heb nergens een overeenkomst getekend of niks en toch eisen die geld . Volgens mij dat bureel en shoppen doe je zo is 1 pot nat

04-10-2018

Ik ben vandaag, rond 11.20 uur door het nummer +3228083922 opgebeld. Een mevrouw vroeg of ik een openstaande schuld (die ik niet heb!) wilde betalen. Omdat ik vertelde dat ik geen tijd had, veranderde de mevrouw haar toon in dreigende taal. Het was een mevrouw met nederlands accent. Als ik niet betaal, zou er een deurwaarder langs komen. Ik ga klacht indienen bij de politie en dit melden bij Test Aankoop en FOD economie.

03-10-2018

OPLICHTING, 490 euro over scrijven voor 17.00, zou om 1745 terugbellen. Gegevens overgemaakt aan FOD Economie.

03-10-2018

Ik ben vandaag, ook op de middag, door dit nummer gebeld. Ik heb niet opgenomen.

24-09-2018

Ik ben vandaag, rond twaalf uur door het nummer +3228083922 opgebeld. Een mevrouw vroeg of ik een openstaande schuld(die ik niet heb!) wilde betalen. Omdat ik vertelde dat ik geen tijd had, veranderde de mevrouw haar toon in dreigende taal. Het was een mevrouw met nederlands accent. Als ik niet betaal, zou er een deurwaarder langs komen. Aangezien dit gesprek als dreigend overkwam, heb ik contact genomen met de dienst FOD economie op het gratis nummer 0800/12033 Ik kreeg de raad om deze toestand aan te geven op meldpunt@meldpunt.belgie.be Ik zou iedereen aanraden met deze dienst contact op te nemen, zo kan er uiteindelijk iets gedaan worden aan de wanpraktijken. Als we niets aangeven, blijven deze misdrijven zich verder zetten en vallen er onbewust steeds meer slachtoffers

24-09-2018

Ik ben vandaag al twee keer door hoger vermeld nummer. Ik heb niet opgenomen. Via dit kanaal weet ik dat het een frauduleus nummer is, het is louter oplichterij. Met dank voor de informatie.

24-09-2018

Een vriendin van mij werd door dit nummer gebeld. Zij heeft opgepakt en kreeg een vriendelijke doch arrogante persoon aan de lijn. Het zou een incassobureau zijn die vroeg om een opstaande schuld van 2016 te betalen. Zij was geintimideerd en kreeg schrik doordat ze dreigden met een deurwaarder te sturen maandagmorgend. Heb haar gezegd daar niet te veel van aan te trekken en zeker niet te betalen. Vragend wat ze moest doen kreeg ze volgende info mee: Rekeningnr.: LT67350001000038089696 bedrijf: The Research BG Litouwen e-mail: i@i/aktar.e Dus indien dit nummer u belt zeker niet oppakken of u niet laten intimideren. OPLICHTERIJ!!!

15-09-2018

Dit nummer is oplichterij, belde zonet ook naar hier en probeerde geld te krijgen via zogezegde lotterij deelnames

26-07-2017

Ik werd al enkele keren gebeld door dit nummer +3228083922 en het het vervelend omdat je niet weet wie het eigenlijk is de mensen die u bellen met dit nummer komen nog al arogant over en dreigen graag en nog straffer dan is het telkens een ander kantoor of bedrijfs naam die je dan te horen krijgt en dat klopt niet . Daarom vermoed ik dat er een nieuwe methode van oplichting bezig is . Ik heb ook al zelf eens gebeld naar dat nummer maar dan krijg ik te horen dat het nummer niet in gebruik is ik heb zelfs al online op gezocht naar nummer maar kom er ook achter dat het nummer niet bekend is .

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!