Ben je gebeld door het telefoonnummer 016432567?

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een ook platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 016432567.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

30-06-2020

Ik ben deze avond ook gecontracteerd door deze dame. Vroeg me mijn persoonsgegevens. Ik heb geantwoord dat ik nooit bankzaken doe via de telefoon. Dame bleef maar verder leuteren en heb haar kordaat gezegd geen moeite te doen en heb afgesloten. Ik heb trouwens al jaren geen actieviteiten meer met kbc. Indien dit echt van kbc is moesten ze zich schamen. Je kan niet voorzichtig genoeg zijn met al die praktijken tegenwoordig. Wie zich de dag van vandaag nog altijd laat vangen aan zulke praktijken zal een dezer zijn les wel leren. Afblijven is de boodschap.

12-03-2019

Ookal is het echt een kbc callcenter nummer, gegevens via telefoon doorgeven is gewoon not done. Op kbc touch melding gehad dat mijn pers gegevens moeten aangepast worden dmv mijn bankkaart in het machien te steken, dat zal ik dan ook wel doen. Die telefoons van al die vreemde nummers de laatste tijd hangen serieus mijn kl..uit

08-10-2018

Volledig in strijd met waarschuwingen die veel banken geven om geen persoonsgegevens door te geven. En wat vragen ze : persoonsgegevens.

29-08-2018

Werd 2x gebeld door dit nummer, 1ste keer voicemail ingesproken over KBC. Ik heb dit bij KBC nagevraagd, het is inderdaad een call-dienst van hun.

20-06-2018

Ik ken dit nummer niet daarmee vertrouw ik het ook niet, werd opgebeld om 8u s'avonds ?

29-09-2017

Niet veilig

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!