Ben je gebeld door het telefoonnummer 015804180?

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een ook platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 015804180.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

05-05-2019

Telefoonnummer van commerciële buitendienst ENECO

27-04-2019

Laten geen boodschap na

25-04-2019

Zoals vorige gebruiker schrijft : bellen en spreken niks in !! Heel vervelend, want ook ik neem niet meer op als het een niet gekend nummer is. Té veel zogenaamde Microsoft-helpdesks aan de lijn gehad.

19-04-2019

Bellen maar laten geen bericht achter op de voicemail. Als ik een nummer niet ken dan neem ik ook niet op!Maar is wel vervelend als je aan het werk bent en je telefoon regelmatig afgaat. Als het belangrijk is dan zouden ze toch iets inspreken.

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!