Ben je gebeld door het telefoonnummer 00390248602943?

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij ook een platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 00390248602943.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

29-05-2023

Vanochtend (29-05-2023) gebeld door dit nummer. Er meldde zich een vrouw die in het Engels vroeg of ik was. Vervolgens vertelde ze mij dat ze bezig was met een onderzoek onder slachtoffers van cybercrime en dat ze mij had gebeld omdat ik op de lijst stond met mensen die ze aan het afbellen was en ze bood mij haar hulp aan om mijn geld terug te krijgen. Toen ik antwoordde dat ik helemaal geen slachtoffer ben en me afvroeg waarom ik op haar lijst voorkwam, beweerde ze dat het niet haar lijst was, maar een internationale database "here in the UK". Toen ik de locatie UK verifieerde met mijn opmerking "Here in the UK? Maar u belt me vanuit Italië!" antwoordde ze dat ze via een internetlijn belde. Ik heb toen meteen opgehangen en het nummer geblokkeerd.

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!