Ben je gebeld door het telefoonnummer 0017634981152?

Wie heeft mij gebeld?
Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een ook platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. Bekijk hieronder wat er bekend is over het nummer 0017634981152.

Let op!
Door de populariteit van onze website schrijven oplichters etc. geregeld positieve recensies bij hun eigen nummer om zo minder verdacht over te komen. Ook kunnen kwaadwillenden valse negatieve feedback geven bij nummers waarmee niets aan de hand is. Bekijk daarom dus altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling van zowel de recensies als het telefoonnummer.

Beoordelingen

15-03-2019

Bij het afnemen een warrige voorstelling van de persoon in slecht Frans/Vlaams. Klink al meteen vrij onverstaanbaar en verdacht. Aangezien niet goed de verstaan en louche direct zelf ingehaakt. Ongeveer een kwart-uur later terug een oproep. Daar ik op mijn toestel het oproepnummer niet kan zien, de telefoon laten overgaan naar het antwoordapparaat. Zodoende heb ik het nummer van de oproeper kunnen achterhalen. God weet vanwaar er gebeld wordt - dus best voorzichtig zijn.

Schrijf een beoordeling

Dit nummer is:
Veilig
Niks mis mee
Geen mening
Vervelend
Gevaarlijk, niet opnemen!