Netnummer 's-gravenhage

Het netnummer van de plaats 's-gravenhage is 070.

Als je op zoek bent naar een netnummer van een bepaalde regio kun je het telefoonboek raadplegen. Echter is het telefoonboek al heel lang achterhaald sinds er internet is. Op internet zijn heel veel sites waar je gegevens zoals adressen en telefoonnummers kunt achterhalen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar het netnummer van Den Haag, dan type je dit in en krijg je het resultaat. Het netnummer van Den Haag is 070. Op onze website kun je ook netnummers van andere plaatsen vinden.

Opbouw van een netnummer

Een netnummer is opgebouwd uit twee gedeeltes. Het tweede gedeelte bestaat vaak uit zes of zeven cijfers en wordt ook wel het abonneenummer genoemd. Het abonneenummer is een uniek nummer en is gekoppeld aan een persoon of een bedrijf. Een netnummer, ook wel kengetal genoemd, is niet uniek en wordt gekenmerkt door een bepaalde regio. Zo is voor de regio Alkmaar het netnummer 072. Niet alleen de stad Alkmaar heeft dit netnummer, maar ook de omliggende dorpen als bijvoorbeeld Castricum en Heiloo.

Nummers zoeken via internet

Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om via internet te zoeken naar telefoonnummers, maar ook naar de persoon of het bedrijf die bij het telefoonnummer hoort. Je hebt hiervoor verschillende opties. Het kan zijn dat je de naam van een persoon wel weet, maar zijn/ haar telefoonnummer niet. Via verschillende websites kun je dan de naam en de plaatsnaam intypen en als deze persoon geregistreerd staat, krijg je het telefoonnummer te zien.

Naam bij telefoonnummer zoeken via internet

Ben je nou gebeld door een nummer, maar je weet niet bij wie dit telefoonnummer hoort, dan kun je dit ook heel gemakkelijk achterhalen. Door het telefoonnummer in te typen op een zoekmachine, is het mogelijk om de naam of het bedrijf te achterhalen. Ook zijn hier speciale websites voor. Social media sites zijn ook een optie om personen te koppelen aan telefoonnummers, indien zo’n ieman dtenminste hier geregistreerd uiteraard.

Andere plaatsen met netnummer 070